Λέστερ: Νοκ-άουτ για οκτώ εβδομάδες ο Τζέιμι Βάρντι

Μυθικός Βάρντι, ο γηραιότερος αρχισκόρερ της Premier League (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άσχημα νέα στο στρατόπεδο της Λέστερ, καθώς ο τραυματισμός του Βάρντι αποδείχθηκε πιο σοβαρός απ΄ό,τι αναμενόταν και θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα για περίπου οκτώ εβδομάδες.

Χωρίς να υπολογίζει στον Τζέιμι Βάρντι θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του ο Μπρένταν Ρότζερς για τους επόμενους δυο μήνες!

Όπως έγινε γνωστό, ο τραυματισμός που υπέστη ο 35χρονος επιθετικός της Λέστερ στον μηρό κόντρα στη Λίβερπουλ αποδείχθηκε πιο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις, γεγονός που τον θέτει νοκ-άουτ για περίπου οκτώ εβδομάδες.

Το θετικό της υπόθεσης είναι πως τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να διορθώσει το πρόβλημα, κάτι που δεδομένα θα αύξανε τον χρόνο απουσίας του από την αγωνιστική δράση.

Ο τραυματισμός του Βάρντι πάντως θα μπορούσε να εκληφθεί και σαν το… τελειωτικό χτύπημα για τη Λέστερ, η οποία μέσα σε μερικό διάστημα είδες όλους τους επιθετικούς της να «εξανεμίζονται».

Κι αυτό διότι πέρα από τον Άγγλο, ο Ρότζερς δεν μπορεί να υπολογίζει στον επίσης τραυματία Ντάκα, αλλά και στον Ιεανάτσο που αναχώρησε πρόσφατα για το Καμερούν στο πλαίσιο του επερχόμενου Copa Africa.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X