Super League: Δεν τίθεται ζήτημα αναβολής - Τι συζητείται

Super League: Δεν τίθεται ζήτημα αναβολής - Τι συζητείται
Photo Credits: INTIME

Η Super League δεν συζητά την αναβολή του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έκτακτο συμβούλιο της Super League.

Τα κρούσματα κορωνοϊού στης ομάδες της κατηγορίες ανέρχονταν σε πάνω από 70 πριν από μερικές ημέρες και η διοργανώτρια αρχή δεν θα μπορούσε να μην συνεδριάσει δεδομένων των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί. Αλλωστε η πανδημία αλλάζει συνεχώς εικόνα στη χώρα και σε αυτό το «τοπίο» θα πρέπει να προσαρμοστεί και το ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ΔΣ της Λίγκας αυτή τη στιγμή συζητούν τις αλλαγές στο πρωτόκολλο διεξαγωγής των αγώνων και δεν τίθεται θέμα αναβολής του πρωταθλήματος. Αυτό που κυρίως συζητείται είναι οι προϋποθέσεις υπό τις οποίες ένα ματς πρέπει να αναβληθεί σε σχέση με τα κρούσματα που υπάρχουν.

Στην τοποθέτησή του στο ΔΣ της Λίγκας, ο Γιώργος Κοσμάς ανέφερε μάλιστα: «Εκτιμώ ότι συζητάμε για να συμβάλλουμε στην επικαιροποίηση του πρωτοκόλλου ώστε να γίνει πιο λειτουργικό και να ανταποκρίνεται στα δεδομένα με τον Covid όπως έχουν διαμορφωθεί. Πρέπει να συμφωνήσουμε ότι συζητάμε για το πώς θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα, όχι το πώς θα αναβληθεί. Το πώς θα καταφέρουμε να συνεχίσουμε κανονικά διασφαλίζοντας φυσικά τις καλύτερες συνθήκες για την υγεία των ποδοσφαιριστών. Αλλά δεν νομίζω ότι τίθεται κανένα θέμα αναβολής. Πρέπει να κάνουμε το παν για να συνεχίσουμε κανονικά»

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X