ΑΕΚ: Πληρώνει την Αϊντραχτ και κάνει δικό της τον Τσούμπερ

ΑΕΚ: Πληρώνει την Αϊντραχτ και κάνει δικό της τον Τσούμπερ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να πληρώσει την Αϊντραχτ για να αποκτήσει τον Στίβεν Τσούμπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναμφίβολα, ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων εβδομάδων για την ΑΕΚ είναι ο Στίβεν Τσούμπερ.

Στον – παρανοϊκό αρκετές φορές – κόσμο της ΑΕΚ, έφτασε ο παίκτης που προκάλεσε αμόκ ενθουσιασμού το περασμένο καλοκαίρι, να εμφανίζεται αυτήν τη στιγμή σχεδόν ως… παλτό και να θέτονται ερωτηματικά για το αν πρέπει να μείνει και μετά το τέλος του δανεισμού του, το προσεχές καλοκαίρι.

Ευτυχώς, αυτές τις παρανοϊκές σκέψεις δεν τις έχουν μέσα στην ΑΕΚ. Αντίθετα, είναι ξεκάθαρο, πως πολύ πιο γρήγορα από όσο προβλέπει η συμφωνία με την Αιντραχτ Φρανκφούρτης, ίσως ακόμα και τον επόμενο μήνα, η Ενωση θα κάνει την κίνηση της. Υπενθυμίζουμε, πως το καλοκαίρι η ΑΕΚ συμφώνησε να αποκτήσει τον Ελβετό ως δανεικό με οψιόν αγοράς, η οποία σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πηγές, έπεσε μετά από πολλές διαπραγματεύσεις στα 2 εκατ. περίπου.


Με τον ίδιο τον 31χρονο μέσο-επιθετικό, έχει επιτευχθεί συμφωνία για τετραετές συμβόλαιο. Δηλαδή η ΑΕΚ κάλυψε το συμβόλαιο για το διάστημα που τον έχει δανεικό, με τις απολαβές του παίκτη αυτή τη στιγμή να είναι στο 1 εκατ. ευρώ. Ο Τσούμπερ υπέγραψε από το καλοκαίρι για άλλα τρία χρόνια, με τη συμφωνία να ενεργοποιείται από την στιγμή που η ΑΕΚ θα προχωρήσει στην εκτέλεση της ρήτρας και μέρος του ποσού της ρήτρας θα πληρωθεί ως ενοίκιο για τον πρώτο χρόνο. Και παρά τους σπεκουλαδόρους, ο Ελβετός ούτε που έχει εκφράσει κάποια δυσαρέσκεια για την πιθανότητα να μην εφαρμοστεί η συμφωνία.

Η συμφωνία κινείται δηλαδή σε επίπεδα που καθιστούν ρεαλιστική την παραμονή του Τσούμπερ στην ΑΕΚ. Είναι σε ποσό το οποίο έχει ήδη πληρωθεί από πλευράς «κιτρινόμαυρων» στις περιπτώσεις των Λιβάγια και ακόμη μεγαλύτερο στην περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία για το 60% των δικαιωμάτων του.

Η συμφωνία για τον Τσούμπερ θυμίζει πολύ αυτή για τον Λιβάγια, όταν το καλοκαίρι του 2018 η ΑΕΚ ενεργοποίησε την ρήτρα των 1,8 εκατ. για τον Κροάτη, έχοντας προηγουμένως πληρώσει μέσα στην σεζόν και 200 χιλιάδες ενοίκιο, ενώ είχε στα χέρια της από το καλοκαίρι του 2017, τετραετές συμβόλαιο με τον παίκτη.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X