Serie A: Πήρε βαθμό απέναντι στη Γιουβέντους (1-1) η αποδεκατισμένη Νάπολι (VIDEO)

Serie A: Πήρε βαθμό απέναντι στη Γιουβέντους (1-1) η αποδεκατισμένη Νάπολι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ένα παιχνίδι με εξαιρετικό και γρήγορο ρυθμό σχεδόν στο σύνολό του, Γιουβέντους και Νάπολι τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο του «Juventus Stadium», μες την… μπίλια να κάθεται στη μέση για το τελικό 1-1, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Serie A!

Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, η λαβωμένη από κορωνοϊό και τραυματισμούς Νάπολι έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, άντεξε στον ρυθμό της Γιουβέντους και πήρε ένα παλικαρίσιο βαθμό χάρη στο τέρμα του Μέρτενς στο 24ο λεπτό. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κιέζα στα πρώτα λεπτά της επανάληψης (54′).


Αποτέλεσμα με το οποίο η Νάπολι παρέμεινε στην τρίτη θέση με 40 πόντους και στο -6 από την πρωτοπόρο Ίντερ (έχει ματς λιγότερο). Από την άλλη, οι «μπιανκονέρι» διεύρυναν το αήττητο σερί στις έξι αγωνιστικές, ωστόσο έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν στην ελάχιστη τιμή τη διαφορά από την τετράδα.


Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X