Καζαντζόγλου, μάθε να τιμάς τους πραγματικούς tipsters!

Καζαντζόγλου, μάθε να τιμάς τους πραγματικούς tipsters!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, ξεκινάει με μία... «καταγγελία» και συνεχίζει με τα του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα ξεκινήσω από ένα παράπονο, για να μην πω… καταγγελία! Έχω πιάσει τόσες φορές ακριβές σκορ σε στοιχηματικές προβλέψεις, τόσο στην «ΩΡΑ», όσο και στο «enwsi.gr» και στο «betone» και ο Καζαντζόγλου δεν έχει βάλει στο σάιτ ένα άρθρο με τίτλο «ΣΟΚ! Ήξερε πόσο θα έρθει πριν το ματς»…

Έλπίζω να παραδειγματιστεί τώρα, βλέποντας άλλα σάιτ, να επιβραβεύουν με αποθεωτικά άρθρα, έναν Σέρβο tipster, που προέβλεψε ότι στο ματς της ΑΕΚ στη Λαμία θα μπουν από μηδέν έως δύο γκολ (τρομερή πρόβλεψη), μαζί με το… Χ2 του Αρη στη Λεωφόρο και το… 2 του ΟΣΦΠ στη Ριζούπολη! Τέλος πάντων, πρέπει να το ξεπεράσω αν και όλη τη μέρα από το πρωί, προσπαθώ να ξεχάσω την αδικία…

Ήταν όντως προδιαγεγραμμένο ότι θα κέρδιζε η ΑΕΚ

Πάμε και στα σοβαρά. Η νίκη της ΑΕΚ στη Λαμία, όπως και ο θρίαμβος των κοριτσιών του βόλεϊ στη Μίκρα, ήταν όντως προδιαγεγραμμένες και σίγουρες. Γιατί πολύ απλά δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό, την επόμενη μέρα από το «φευγιό» του Στέλιου Σεραφείδη.


Την ημέρα των αγώνων που θα έδινε οποιοδήποτε τμήμα της ΑΕΚ, με την ψυχή του γίγαντά της, να παίρνει το δρόμο για το μεγάλο ταξίδι, υπήρχε μόνο η νίκη… Δεν υπήρχαν ούτε απουσίες, ούτε κορωνοϊός, ούτε τίποτα. Μόνο οι νίκες της ΑΈΚ και η αφιέρωσή τους στον Στέλιο Σεραφείδη.

Το ίδιο βράδυ, ο ΟΣΦΠ γκέλαρε στη Ριζούπολη, όπως είχε γκελάρει και η ΑΕΚ, με τη διαφορά βέβαια ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα έπρεπε να ηττηθούν, αν είχε δοθεί έστω το ένα πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα. Συν ένας πόντος ακόμα στο… σακούλι, από διαιτητική εύνοια.

Υπάρχει το «γαμώτο»

Παράλληλα, μας πιάνει και το «γαμώτο» όταν σκεφτόμαστε πως έχει διαμορφωθεί αυτό το μείον 9 πλέον από την κορυφή. Με πέντε χαμένους βαθμούς μόνο στα ματς με τον ΟΦΗ, τους τρεις από «έγκλημα» της ίδιας της ΑΕΚ και τους δύο από τα «εγκλήματα» του Φωτιά στο Ηράκλειο.

Με την αλλοίωση στο ντέρμπι από το πέναλτι που δεν δόθηκε πάνω στον Βράνιες, σε φάση που αντί να γινόταν (πιθανότατα) το 2-1 έγινε το 1-2. Με την απώλεια δύο βαθμών στη λασπομαχία της Τρίπολης, σε ματς που δεν έπρεπε να ξεκινήσει. Και δεν αναφέρομαι στο πως έχει πάρει βαθμούς ο ΟΣΦΠ, για παράδειγμα στο παιχνίδι με τον Βόλο.


Σκεφτείτε ότι μόνο ένα ή δύο από τα προαναφερθέντα να είχε άλλη κατάληξη, η διαφορά τώρα θα ήταν στους 4 ή στους 5 ή το πολύ στους 6 βαθμούς. Τώρα όμως, η διαφορά είναι στους 9 και δεν μπορούμε να πούμε κάτι πολύ αισιόδοξο γιατί ακόμα μοιάζει και είναι ουτοπικό. Και η ΑΕΚ πρέπει να πηγαίνει… τρένο, για να ξαναζωντανέψει στην πορεία η μία έστω ελπίδα.

Αμραμπατ λέω και… κλαίω!

Τώρα, αν θέλουμε να σταθούμε σε καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, θα ήθελα να σταθώ σε δύο θετικά απ’ ότι είδαμε στη Λαμία. Στην ένταση που έβγαλε η ομάδα στο παιχνίδι της, παρά το ότι έπαιξε ύστερα από καιρό και με τόσα προβλήματα, καθώς και στην ασύλληπτη εμφάνιση αυτού του ποδοσφαιρικού κοσμήματος που λέγεται Αμραμπατ.

Ο Μαροκινός κάνει πράγματα μέσα στο γήπεδο, που είναι πραγματικά απολαυστικά και που έχουμε να τα δούμε χρόνια στην ΑΕΚ. Θα επαναλάβω ότι εδώ και πολλά χρόνια, έχουμε να δούμε έναν ποδοσφαιριστή που δεν πέφτει κάτω με τίποτα και που κάνει… χαζούς μέσα στο ματς, δύο, πολλές φορές και τρεις αντιπάλους που προσπαθούν – μάταια – να τον ανακόψουν. Και επειδή αναφέρθηκα και παραπάνω σε «εγκλήματα», επιμένω να θεωρώ ότι το μεγαλύτερο λάθος του Γιαννίκη σε όλη του την πορεία στην ΑΕΚ, ήταν που δεν είχε ξεκινήσει βασικό τον Αμραμπατ στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ.

Από εκεί και πέρα, υπήρξε κενό και στη Λαμία στο χώρο της μεσαίας γραμμής, όπως δεν μπορούμε επίσης να πούμε ότι τα πήγε καλά, το δίδυμο των Τζαβέλλα-Μήτογλου, που έπαιξαν βέβαια για πρώτη φορά μαζί. Αντίθετα, παίρνουν καλό βαθμό, τόσο ο Σβάρνας, όσο και ο Μοχαμάντι, όπως επίσης και ο Μάνταλος και ο Τσιντώτας, ειδικά για την απόκρουση του 2ου λεπτού.

Η νίκη ήρθε, θα πρέπει ήδη να έχει ξεχαστεί, ακολουθεί πρόγραμμα… βουνό για την ομάδα, που το κάνει ακόμα πιο δύσκολο, η κατάσταση με την έξαρση του κορωνοϊού. Και που καθιστά ακόμα πιο επιτακτική, την άφιξη ενός χαφ, όσο το δυνατόν συντομότερα.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X