Δανάη Μπάρκα για Βαλάντη: «Δεν τον έχω σε εκτίμηση» (VIDEO)

Δανάη Μπάρκα για Βαλάντη: «Δεν τον έχω σε εκτίμηση» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του Βαλάντη απέναντι στη Μυριέλλα Κουρεντή, μετά το επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τετάρτης.

Η Δανάη Μπάρκα πήρε την απόφαση να τοποθετηθεί μέσα από την εκπομπή της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήρθε η μέρα που θα πάρω θέση. Κατ’ αρχάς για να σας είμαι απόλυτα ειλικρινής, αυτόν τον άνθρωπο δε μπορώ να τον έχω σε εκτίμηση, όχι λόγω του Survivor αλλά των δηλώσεων που έχει κάνει κατά καιρούς. Δηλαδή για τις γυναίκες. “Αν η γυναίκα παχύνει, κάνετε παιδί και παχύνει δε μπορείς να είσαι με αυτή τη γυναίκα”, “μην κάνεις τρία παιδιά με την ίδια γυναίκα γιατί μετά δε θα ‘χει χρόνο για τον εαυτό της”, όλα αυτά τα λέω χοντρικά. Άρα τέτοιον άνθρωπο με αυτές τις απόψεις γενικά εγώ δε μπορώ να τον εκτιμήσω».

«Όταν λοιπόν είδα αυτή την ένταση, να μιλάει κουνώντας το δάχτυλο, με αυτή την ένταση και με αυτόν τον τρόπο, έπαθα ταραχή. Είπα “ψέματα, δεν το βλέπω εγώ αυτό”! Ειδικά εν έτει 2022 που όλοι κάνουμε τρελό αγώνα, ακόμα κι αν έχουμε υπάρξει στο παρελθόν κακοποιητικοί, να το αλλάξουμε αυτό. Εγώ αν ήμουν κανάλι, θα έλεγα “γεια σου, φεύγεις από το παιχνίδι γιατί δεν είναι παράδειγμα αυτό”. Εγώ σας λέω το ρομαντικό μυαλό της Δανάης» πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα.


Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X