Πήρατε 10 με... τόνο στη γελοιότητα!

Πήρατε 10 με... τόνο στη γελοιότητα!

Ο Γκρανκάσας γράφει για τα γελοία δημοσιεύματα για το Λαμία - ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Πέμπτη το πρωί και για δύο ώρες σε ιστοσελίδα κόκκινης απόχρωσης ήταν βασικό θέμα τα… προγνωστικά ενός tipster από τη Σερβία. Οι ερυθρόδερμοι μπούφοι το έκαναν πρώτο θέμα, αλλά στην εποχή που ζούμε τίποτα δε μένει κρυφό. Βεβαίως έχουμε καταλάβει ότι απευθύνονται σε… αμοιβάδες, οπότε δεν τους παρεξηγούμε. Απλά θα τους ξεφτιλίσουμε λίγο ακόμα.

Διότι έκαναν σημαία τα προγνωστικά ενός τύπου, όπως αυτά που δίναμε πριν από ένα χρόνο στο enwsi.gr στο άτυπο πρωτάθλημα που είχαμε φτιάξει όλοι οι συντάκτες του! Ή αυτά που διαβάζετε για παράδειγμα στις σελίδες των εφημερίδων.

Κάνοντας λοιπόν μία απλή αναζήτηση ανακαλύψαμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Όπως για παράδειγμα πως αυτός ο τύπος που δίνει προγνωστικά δηλώνει «coach of Olympiacos» και είναι υπεύθυνος της Ακαδημίας του ΠΑΣ Ερυθρού Αστέρα Αθηνών για παιδιά από 6-18 ετών στην Αθήνα!

Στο παρελθόν ο συγκεκριμένος τύπος έχει εργαστεί και στην Ακαδημία του Ολυμπιακού στα Γλυκά Νερά! Επίσης έχει ανεβάσει βίντεο μέσα από το «Γ. Καραϊσκάκης» στις 19 Ιουλίου του 2020 σε φιλικό με τη Νότιγχαμ από την εξέδρα των επισήμων του… τηγανιού.

Ο Στανιμίροβιτς λοιπόν, ο οποίος έχει ποζάρει περήφανος μπροστά από μία τοιχογραφία του Ατίλιο και το σήμα του Ερυθρού Αστέρα, είναι και λίγο μάνατζερ και κυκλοφορεί σε πολλά γήπεδα.

Εκεί όμως όπου κάνει θραύση είναι στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και στις αίθουσες των συνεντεύξεων Τύπου, όπου με την ερυθρόλευκη φόρμα δίνει -και καλά- ρεσιτάλ ποζάροντας! Το Μάρτιο του 2017 δε έχει ανεβάσει φωτό με τον Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς και τις συνοδούς τους.

Υπάρχουν και άλλα εντυπωσιακά πράγματα για τον Μίλος Στανιμίροβιτς. Ο οποίος έχει βγάλει φωτογραφίες στα επίσημα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στο γήπεδο του Ατρόμητου, του Απόλλωνα αλλά ακόμα και μπροστά από το πούλμαν της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά και στα γραφεία της, όπου και καλά μιλάει στο τηλέφωνο.

Στο προφίλ του μάλιστα υπάρχουν και φωτογραφίες με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς από την περίοδο που ο προαναφερόμενος ήταν Τεχνικός Διευθυντής στην ΑΕΚ.

Αυτός λοιπόν υπογράφει το… δημοσίευμα. Ένας τύπος που μένει στην Ελλάδα είναι λίγο προπονητής, λίγο μάνατζερ σε… πιτσιρίκια τάζοντας τους καριέρες, λαγούς και πετραχήλια, δίνει προγνωστικά στοιχήματος για μία εφημερίδα στη Σερβία.

Συγχαρητήρια! Πήρατε 10 με τόνο! Στη γελοιότητα!

Πήρατε 10 με... τόνο στη γελοιότητα! Πήρατε 10 με... τόνο στη γελοιότητα! Πήρατε 10 με... τόνο στη γελοιότητα! Πήρατε 10 με... τόνο στη γελοιότητα! Πήρατε 10 με... τόνο στη γελοιότητα! Πήρατε 10 με... τόνο στη γελοιότητα!

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X