Serie A: Ματσάρα χωρίς νικητή (3-3) ανάμεσα σε Λάτσιο και Εμπολι (VIDEO)

Serie A: Ματσάρα χωρίς νικητή (3-3) ανάμεσα σε Λάτσιο και Εμπολι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λάτσιο και Έμπολι έμειναν στο 3-3 σε ματς, όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο δεκάλεπτο με 2-0 και ισοφαρίστηκαν στο 90+3′ από τους γηπεδούχους που έχασαν και πέναλτι νωρίτερα.

Η Έμπολι μπήκε δυνατά στο ματς και αιφνιδίασε τη Λάτσιο στο δεκάλεπτο, όπου προηγήθηκε με 2-0. Στο 6′ ο Μπαϊράμι με πέναλτι άνοιξε το σκορ για να ακολουθήσει το δεύτερο γκολ στο 8′ με τον Ζουρκόβσκι. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και μείωσαν στο 14′ με τον συνήθη ύποπτο, Τσίρο Ιμόμπιλε για να ακολουθήσει το 2-2 στο 66′ με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Η Έμπολι, όμως, δεν το έβαλε κάτω και έφθασε στο 75′ στο 3-2 με τον Ντι Φραντσέσκο, με τον Τσίρο Ιμόμπιλε στο 87′ να χάνει πέναλτι και τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους. Η Λάτσιο, ωστόσο, κατάφερε να «σώσει» τον βαθμό στο 90+3′ με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς παραμένοντας κοντά στην εξάδα, την ώρα που η Έμπολι έμεινε με τη γλυκόπικρη γεύση του «μπορούσαμε κάτι παραπάνω» με βάση την εικόνα της.


Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X