Εντολή Μελισσανίδη για τον Σεραφείδη: «Δεν με νοιάζει τι θα κάνετε, πρώτα θέλω να δω τον συγκεκριμένο πυλώνα με τη μορφή του Στέλιου»

Εντολή Μελισσανίδη για τον Σεραφείδη: «Δεν με νοιάζει τι θα κάνετε, πρώτα θέλω να δω τον συγκεκριμένο πυλώνα με τη μορφή του Στέλιου»
Photo Credits: INTIME

Η εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον Στέλιο Σεραφείδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με εντολή του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, έγιναν τα αποκαλυπτήρια στους πυλώνες της «OPAP Arena» αρκετούς μήνες πριν τα εγκαίνια του γηπέδου.

Ο λόγος είναι ότι ο Πάρης Κοσμίδης ενημέρωσε εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα ότι τα πράγματα με την υγεία του Στέλιου Σεραφείδη δεν πήγαιναν πολύ καλά και ότι δεν είχε πολύ χρόνο ζωής. Τότε ο Μελισσανίδης έδωσε αμέσως εντολή να προχωρήσει το σχέδιο με τους πυλώνες και μάλιστα η εντολή του ήταν «δεν με νοιάζει τι θα κάνετε, πρώτα θέλω να δω τον συγκεκριμένο πυλώνα με τη μορφή του Στέλιου».

Τότε μέσα σε χρόνο πολύ λίγο για τα δεδομένα του Μελισσανίδη έγινε η επιλογή των πυλώνων και ξεκίνησε η κατασκευή, καθώς το μόνο που ενδιέφερε τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ ήταν να προλάβει ο Σεραφείδης να δει τη φωτογραφία του στον έναν από τους τέσσερις πυλώνες της «OPAP Arena».

Αυτό που έλεγε ο Μελισσανίδης μετά ήταν «μακάρι ο μεγάλος Σεραφειδης να προλάβει και να μπει στο γήπεδο και περπατήσει εντός του γηπέδου στα εγκαίνια αλλά τουλάχιστον προλάβαμε να τον βάλουμε μέσα στο σπίτι μας, εκεί που θα βρίσκεται για πάντα».

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X