Αποστομωτική απάντηση του Δημάτου στα ξεφτιλίκια του Ολυμπιακού! - «Και η γελοιότητα έχει όρια» (ΦΩΤΟ)

Αποστομωτική απάντηση του Δημάτου στα ξεφτιλίκια του Ολυμπιακού! - «Και η γελοιότητα έχει όρια» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Ανδρέας Δημάτος απάντησε με τον τρόπο που έπρεπε σε εμετικά δημοσιεύματα μέσων του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πόσο χαμηλά πέφτει κάθε μέρα ο Ολυμπιακός και τα μέσα του;

Μια ερώτηση που δεν θα απαντηθεί ποτέ! Το σάιτ «to10.gr» γεμάτο στόμφο ανάρτησε κείμενο με τίτλο «Δημοσίευμα – ΣΟΚ στη Σερβία – «Το Λαμία – ΑΕΚ θα έρθει 0-2». Σε αυτό αναφέρεται σε ένα σερβικό μέσο που δεν γνωρίζουν ούτε οι Σέρβοι το οποίο επικαλείται δηλώσεις κάποιου… Μίλος Στανιμίροβιτς ο οποίος χαρακτηρίζει τη Λαμία «φιλικό προς την ΑΕΚ σωματείο».

Ο εν λόγω «κύριος» στις δηλώσεις του προβλέπει το σκορ του αγώνα της ΑΕΚ, αλλά αυτό για τα μέσα του Ολυμπιακού είναι «σοκ» προφανώς.

Παρότι δεν υπάρχει καμία βάση, το μέσο του Ολυμπιακού τα παρουσιάζει όλα ως δεδομένα χαρίζοντας με το φτυάρι σανό στα πρόβατά του.

Φυσικά, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε τη δική του αποστομωτική απάντηση γράφοντας σε ανάρτησή του στα social media πως και η γελοιότητα έχει όρια. Αλλωστε, δεν χρειάζεται να… χαρίσει περισσότερα φώτα πάνω στο εν λόγω ανύπαρκτο δημοσίευμα.

H ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου:

«Και η γελοιότητα έχει όρια…»

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X