Χάαλαντ: Γιατί χρειάζονται πάνω από 300 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του

Λειψία-Ντόρτμουντ 1-4: Το σήκωσε... πανηγυρικά με οδοστρωτήρα Χάαλαντ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι το αντικείμενο του πόθου για όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Μαζί με τον Εμπαπέ είναι τα δυο πιο «hot» ονόματα της μεταγραφικής αγοράς.

Όποιος θέλει όμως να κάνει το «μπαμ» με τον Έρλινγκ Χάαλαντ θα πρέπει να… ματώσει πολύ περισσότερο απ’ όσο θα φανταζόταν ίσως κανείς.

Με αφορμή το γεγονός ότι ο Νορβηγός διεκδικείται από Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπάγερν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν, η «Equipe» έκανε μια αναλυτική καταγραφή του… κοστολογίου της απόκτησής του.

Δεδομένης λοιπόν της απαίτησής του για 6ετές συμβόλαιο και αθροίζοντας τη ρήτρα που πρέπει να καταβληθεί στη Ντόρτμουντ (75 εκατ. ευρώ), την προμήθεια του ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα (20 εκατ. ευρώ), το μερίδιο που αντιστοιχεί στον πατέρα του (20 εκατ. ευρώ) και το ετήσιο κασέ του (30-35 εκατ. ευρώ) η «λυπητερή» ξεπερνάει τα 300 εκατ. ευρώ!

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X