«Ο Ράνγκνικ έχασε τα αποδυτήρια κι αμφισβητείται από τους ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ»

«Ο Ράνγκνικ έχασε τα αποδυτήρια κι αμφισβητείται από τους ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετοί παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αμφισβητούν την ικανότητα του Ραλφ Ράνγκνικ να ηγηθεί της ομάδας τους, ο οποίος από τη μέρα της άφιξής του δεν έχει καταφέρει να ενώσει τα αποδυτήρια.

Ένα πυκνό μαύρο σύννεφο κρέμεται στον ουρανό πάνω από το προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η ατμόσφαιρα είναι καταστροφική στα αποδυτήρια των «κόκκινων διαβόλων», όπου έχουν δημιουργηθεί φατρίες. Αρκετοί παίκτες θα ήθελαν να αποχωρήσουν το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να βρουν λιγότερο συγκρουσιακές συνθήκες εργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ραλφ Ράνγκνικ εμφανίζεται όλο και πιο απομονωμένος στον πάγκο του. Ενάμιση μήνα μετά την άφιξή του, ο Γερμανός τεχνικός δυσκολεύεται να ενώσει τους ποδοσφαιριστές του και φαίνεται πως έχει χάσει την… μπάλα. Σύμφωνα με το «Sky Sports», δεν είναι λίγοι παίκτες οι οποίοι έχουν αρχίσει και αμφισβητούν τις προπονητικές ικανότητες του Ράνγκνικ αλλά και την ικανότητά του να ηγηθεί ενός συλλόγου όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, ο άλλοτε προπονητής της Λειψίας αμφισβητείται για τακτικές του επιλογές και συγκεκριμένα για το 4-2-2 που επιλέγει στα παιχνίδια της ομάδας, αλλά και για την διαχείριση που κάνει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Ο Ράνγκνικ από την πλευρά του πάντως καλείται να βρει άμεσα λύσεις για να βελτιώσει την κατάσταση. Η Γιουναίτεντ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Άστον Βίλα τη Δευτέρα στο FA Cup πριν την αντιμετωπίσει εκτός έδρας το επόμενο Σάββατο στο πρωτάθλημα, εκεί όπου το τρίποντο είναι απαραίτητο για τους «κόκκινους διαβόλους».

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X