Αγουέρο: Ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Σίτι σε ρόλο πρεσβευτή

Πλησιάζει στην Μπαρτσελόνα ο Αγουέρο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, ο Σέρχιο Αγουέρο βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στο να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Σίτι σε ρόλο πρεσβευτή.

Ο Αργεντινός επιθετικός αναγκάστηκε να εγκαταλείψει πρόωρα τους αγωνιστικούς χώρους, λόγω προβλημάτων με την καρδιά του.

Αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία της Σίτι, η οποία τον θέλει και πάλι κοντά της προτείνοντας του τον ρόλο του «πρεσβευτή».

Ο Αγουέρο με την πλευρά του δεν είναι αρνητικός στο να επιστρέψει στο Νησί για λογαριασμό των Πολιτών και της ομάδας που αγάπησε. Αλλωστε δεν ξεχνιούνται τα όσα πέτυχε μαζί της και φυσικά εκείνος θα κρατήσει πολύ καλά στα συρτάρια της μνήμης του.

Ο άλλοτε άσος της Σίτι, ο οποίος με την φανέλα της αγγλικής ομάδας πέτυχε 260 γκολ σε 390 αγώνες, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών, αναμένεται να απαντήσει σύντομα στην πρόταση που του κατέθεσαν οι Πολίτες. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, Αργεντινός βρίσκεται κοντά στο comeback!

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X