Οι αντιδράσεις στην Πορτογαλία για Σεμέδο: «Ο Ολυμπιακός δεν τον αντέχει άλλο και θέλει την αποχώρησή του»

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Σεμέδο - Αναμένεται συζήτηση με τον Μαρτίνς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κλίμα που μεταφέρουν οι Πορτογάλοι για τον Ρούμπεν Σεμέδο δεν απέχει ιδιαίτερα από την πραγματικότητα και την ατμόσφαιρα που υπάρχει στον Ολυμπιακό για τον διεθνή στόπερ.

Για ακόμα μία φορά ο έμπειρος διεθνής μπακ Ρούμπεν Σεμέδο είχε εξαγωνιστικά προβλήματα, κάτι που προφανώς δεν άρεσε στον Ολυμπιακό – παρότι δεν υπήρξε επίσημα ή ανεπίσημα κάποια διαρροή των Πειραιωτών – που έτσι και αλλιώς τον έχει βάλει σε μία διαδικασία παραχώρησης, αρκεί τουλάχιστον να ικανοποιηθεί έως ένα σημείο. Παρότι λοιπόν δεν υπήρξε κάποια τοποθέτηση των Πειραιωτών για τον παίκτη το κλίμα όντως δεν είναι καλό για εκείνον στο Λιμάνι.

Στην Πορτογαλία μεταδόθηκαν οι πληροφορίες για το πρόβλημα που είχε ο Σεμέδο με τις καταγγελίες της συντρόφου του. Μία εξέλιξη την οποία σχολίασε και έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά ο ίδιος ο παίκτης.

Σε μία πιο ελεύθερη μετάφραση τονίζεται από τα πορτογαλικά ΜΜΕ πως «ο Ολυμπιακός ‘μπούχτισε’ μαζί του και θέλει την αποχώρησή του. Ο Ολυμπιακός δεν αντέχει άλλο την κατάσταση με τον Σεμέδο». Πάνω σε αυτό επισημαίνεται ξανά το ενδιαφέρον της Πόρτο η οποία βέβαια εξαρχής τον ήθελε δανεικό και να δώσει ένα μικρό ποσό και επίσης να υπάρχει μία ρήτρα αγοράς για το καλοκαίρι αλλά όχι υποχρεωτική.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες αποχώρησης του Σεμέδο, απλά θα επιδιώξει αυτό να γίνει με έναν τρόπο που θα καλύπτει τον σύλλογο. Ο 27χρονος σέντερ μπακ έχει στον Ολυμπιακό στο σύνολο 94 αγώνες με 7 γκολ.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X