Να την αγαπάμε όπως αυτός!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για τον Στέλιο Σεραφείδη και σχολιάζει το διπλό στη Λαμία, τη γκέλα του Ολυμπιακού, το μπάσκετ και το βόλεϊ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγωνιστικά σχόλια για τη νίκη της ΑΕΚ στη Λαμία, σίγουρα θα έχετε διαβάσει πολλά. Δε θα αναλωθώ πολύ στο ματς διότι η απώλεια του τεράστιου Στέλιου Σεραφείδη είναι πολύ μεγάλη και επισκιάζει τα πάντα!

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι, η ΑΕΚ θα μπορούσε να κερδίσει πολύ πιο εύκολα από ότι το έκανε. Βέβαια μέχρι το γκολ δεν είχαμε τρόπο να απειλήσουμε και αυτό προκαλεί προβληματισμό. Όπως προβληματισμό πρέπει να προκαλεί και το γεγονός ότι οι παίκτες αντί να δείξουν αλτρουισμό και να «καθαρίσουν» το ματς, πάνε να γίνουν όλοι ήρωες.

Με ενόχλησε επίσης η μανούρα Άμραμπατ – Μάνταλου στο 15′. Παιδιά αν έχετε θέματα μεταξύ σας λύστε τα αλλού. Όχι την ώρα του ματς. Από τη στιγμή που σφυράει ο διαιτητής κόψτε τις #@λ@κίες. Δεν είναι εικόνα επαγγελματιών παικτών αυτή. Παίξτε για την ΑΕΚ και όχι για την πάρτη σας. Πρώτα είναι η ΑΕΚ και μετά εσείς!

Επίσης δεν γίνεται να παίζουμε συνέχεια με τη φωτιά. Τρεις φορές κινδύνευσε η ΑΕΚ στο ματς και κανένας δεν μπορεί να πει τι θα γινόταν ΑΝ. Επειδή όμως στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει είναι η νίκη, ας αποτελέσει αυτό το ματς μία νέα αρχή.


Μετά το «στραπάτσο» με τον ΟΦΗ, στο πρώτο ματς της σεζόν η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση, ο Ολυμπιακός γκέλαρε αναπάντεχα στη Ριζούπολη, εκεί όπου και η ΑΕΚ είχε χάσει δύο βαθμούς και η διαφορά είναι στους 9. Αυτό δε σημαίνει απολύτως τίποτα, αλλά δείχνει ότι ο πρωτοπόρος δεν είναι ανίκητος. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι! Και να παλέψουν μέχρι τέλους.

Σεραφείδης σημαίνει: Ανιδιοτέλεια. Ενότητα. Κουράγιο

Επειδή τις προηγούμενες μέρες έλειπα, θα ήθελα να πω και εγώ το δικό μου «αντίο» στον Στέλιο Σεραφείδη. Έναν άνθρωπο που είμαι πανευτυχής που γνώρισα, που μίλησα μαζί του, που μου έδειξε πόσο υπέροχο είναι να αγαπάς της ΑΕΚ, δίχως να ζητάς τίποτα για αντάλλαγμα.

Τον θυμάμαι μέσα από το ρεπορτάζ πάντα στις επάλξεις. Από κάθε πόστο! Δεν έλεγε ποτέ «όχι» σε κανέναν. Υπήρξε παίκτης με μεγάλη προσφορά (δεν τον πρόλαβα φυσικά), προπονητής τερματοφυλάκων (φτάνει να ακούσετε πως μιλάνε για αυτόν ο Σπύρος Οικονομόπουλος, ο Ηλίας Ατματσίδης, ο Παναγιώτης Τσιντώτας), Πρόεδρος των παλαιμάχων, μπροστάρης για το γήπεδο σε κάθε εκδήλωση, σε κάθε δρόμο, κουβαλητής νερών (όταν η ΑΕΚ συγκέντρωνε τρόφιμα για τους πληγέντες)! Και όπου υπήρχε ή έπαιζε η ΑΕΚ δήλωνε «παρών»!

Δεν έκανε ΠΟΤΕ τίποτα για να διχάσει τον κόσμο! Προσπαθούσε πάντα να βρει έναν τρόπο για να επιτευχθεί η ενότητα. Και το ότι πέρασε την περιπέτεια υγείας που είχε με απίστευτη αξιοπρέπεια, είναι δείγμα του τεράστιου χαρακτήρα του. Τι να πεις για αυτόν τον άνθρωπο. Όσο για το ήθος του; Οι πράξεις του μιλάνε από μόνες τους.


Το είχα γράψει και πιο παλιά. Μακάρι όλοι μας να αγαπήσουμε την ΑΕΚ, όπως την αγάπησε εκείνος! Να της δώσουμε όσα μπορεί ο καθένας, βάζοντας επιτέλους ένα μεγάλο ΤΕΛΟΣ στη διχόνοια και στην έριδα που μας κατασπαράζει σε στιγμές που δεν πρέπει.

Κρίμα και άδικο

Είναι κρίμα και άδικο που αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ με όλα τα γράμματα κεφαλαία δε θα δώσει το «παρών» στα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς». Θα τη βλέπει από ψηλά, όπως ο Κώστας Βουτσάς, ο Κώστας Γενεράκης και χιλιάδες μη… αναγνωρίσιμοι φίλοι του Δικεφάλου έφυγαν από τη ζωή και δεν θα κάνουν το όνειρο της επιστροφής στα «ιερά χώματα» πραγματικότητα, λόγω συμφερόντων και ενεργειών τύπου όπως ο Άρης Βασιλόπουλος…

Η χαρά του όταν η ΑΕΚ κατέκτησε το τρεμπλ στο χάντμπολ και έμεινε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στη Νέα Φιλαδέλφεια για να πανηγυρίσει, ανεβαίνοντας στα γραφεία της Ερασιτεχνικής (με την υγεία του ήδη επιβαρυμένη), τα δάκρυά του όταν φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά», το ψυχικό του σθένος να πάει στο γήπεδο από το νοσοκομείο επιβεβαιώνουν με τον πλέον επιτακτικό τρόπο πως Στέλιος Σεραφείδης και ΑΕΚ είναι έννοιες ταυτόσημες. Αν η ΑΕΚ είχε πρόσωπο, τότε αυτό θα ήταν του Σεραφείδη. Κανενός άλλου!


ΥΓ: Στο μπάσκετ ήρθε μία ακόμα δικαίωση της ΑΕΚ. Το είχα γράψει και σε προηγούμενο blog πως ο Μάκης Αγγελόπουλος μπορεί να αντιμετωπίζει τεράστιες δυσκολίες, αλλά δεν κορόιδεψε ποτέ τον κόσμο της ΑΕΚ. Βγήκε και ενημέρωσε από το καλοκαίρι, προϊδέασε τους πάντες και παλεύει μόνος του. Ούτε σε εικονικές αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου προχώρησε για να πάρει λεφτά από τον κόσμο (όπως άλλοι), ούτε ζητιάνευε χρήματα. Είπε ότι θα βρει λύσεις και το κάνει μόνος του. Η ΑΕΚ απαλλάχθηκε για τις ιστορίες των Λοτζέσκι, Ματσιούλις και Αγγέλου και θα βρει και τους παίκτες που πρέπει για να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική.

ΥΓ 2: Οι κοριτσάρες μας στο βόλεϊ πήραν με περίπατο το διπλό στη Θεσσαλονίκη μας, ως όφειλαν να κάνουν. Πλακίτσα έκαναν κόντρα σε μία ομάδα που έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν σέβεται τίποτα. Και η κίνησή τους αμέσως μετά, να αφιερώσουν τη νίκη στον Στέλιο Σεραφείδη, ήταν εξαιρετική. Διότι ο αείμνηστος δεν ήταν «παρών» μόνο στο ποδόσφαιρο, ή στο μπάσκετ. Πήγαινε παντού! Όπου υπήρχε ΑΕΚ! Στο χάντμπολ, στο βόλεϊ, το πόλο και τις προπονήσεις των… τσικό!

ΥΓ 3: Στη Ριζούπολη είδαμε ξανά το ίδιο έργο. Κάθε σφύριγμα του Τζοβάρα «μύριζε» από χιλιόμετρα και μας υπενθύμιζε την ατάκα του Άκη Ζήκου για τους χεσμένους διαιτητές. Αλλά και ο Κουμπαράκης ε; Δε θέλησε ο VARίστας να δώσει δικαιώματα στον Κλάτενμπεργκ. Τον οποίο τον απειλούν, αλλά δεν πήγε να κάνει επίσημη καταγγελία. Και ενημέρωσε πως θα τιμωρεί όσους διαιτητές αναρωτιούνται γιατί δεν παίζουν.

ΥΓ 4: Περιμένω να δω αν θα πει κάτι ο Λευτεράκης ο Αυγενάκης για την παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη. Αλήθεια πως βρέθηκαν εκεί οπαδοί αντίπαλης ομάδας μετά τα έκτακτα μέτρα του Πλεύρη; Θα μας εξηγήσει η Υφυπουργάρα; Εκεί όπου όλοι πλην… ενός ήταν χωρίς μάσκες; Αλήθεια τηρήθηκαν τα μέτρα; Όλα καλά;

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X