Λαμία – ΑΕΚ: Ο Γιαννίκης διαχειρίστηκε καλά τα πολλά προβλήματα

Εικόνες από το Λαμία-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, η διαχείριση του ματς με την Λαμία από τον τεχνικό της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι μέρες που διανύουμε συνιστούν την χειρότερη χρονική συγκυρία για κάθε προπονητή και όχι μόνο τον Αργύρη Γιαννίκη.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ έπρεπε για το ματς με την Λαμία, να διαχειριστεί το «βουνό» των προβλημάτων που δημιούργησε το… άθροισμα τραυματισμών, κρουσμάτων covid αλλά και τιμωριών. Στην… σούμα, ο Γιαννίκης δεν μπορούσε να υπολογίζει ούτε τον Τσούμπερ, ούτε τον Βράνιες, ούτε τον Μισελέν, ούτε τον Τάνκοβιτς, ούτε τον Ρότα, ούτε και τον Αραούχο παρόλο που ο παίκτης ταξίδεψε κανονικά στην Λαμία.

Με βάση λοιπόν αυτά τα δεδομένα, η διαχείριση που έκανε ο τεχνικός της ΑΕΚ ήταν και καλή και αποτελεσματική. Βγήκε στον Γιαννίκη η επιλογή να ξεκινήσει με τον Λε Ταλέκ σε ρόλο κόφτη. Ενώ ο τεχνικός της ΑΕΚ επέμεινε να τοποθετεί τον Λιβάι στο αριστερό άκρο της επίθεσης και όχι στο δεξί και ήταν η πρώτη φορά που αυτό λειτούργησε πολύ καλά. Ακόμα και η επιλογή να παίξει για σημαντικό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο με τον σούπερ Άμραμπατ στην κορυφή, βγήκε.

Προφανώς εμφανίστηκαν και στο ματς με την Λαμία τα γνωστά αγωνιστικά ζητήματα που έχει η ΑΕΚ και τα οποία ξεκινούν από τα χαφ και φτάνουν μέχρι και την άμυνα. Αλλά πλέον αυτά δύσκολα μπορούν έστω να βελτιωθούν, όχι να λυθούν, αν δεν υπάρξουν αλλαγές στα πρόσωπα και προσθήκες ποδοσφαιριστών. Πάντως ένα ζήτημα που θα πρέπει να κοιτάξει πιο προσεκτικά ο Γιαννίκης, είναι την… θάλασσα στις στατικές φάσεις.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X