«Λύγισε» ο Τσιντώτας στις δηλώσεις για τον θάνατο του Στέλιου Σεραφείδη (VIDEO)

«Λύγισε» ο Τσιντώτας στις δηλώσεις για τον θάνατο του Στέλιου Σεραφείδη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε όσα είπε ο Παναγιώτης Τσιντώτας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Παναγιώτης Τσιντώτας μιλώντας για τον θάνατο του Στέλιου Σεραφείδη.

Ο γκολκίπερ της Ενωσης είχε ιδιαίτερη σχέση με τον μύθο του Δικεφάλου και στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV εμφανίστηκε βουρκωμένος.


Η δήλωση Τσιντώτα για Σεραφείδη

Είναι πολύ δύσκολο για εμένα γιατί είχαμε μια ιδιαίτερη σχέση. Σαν ομάδα οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο για τη μνήμη του. Είμαι σίγουρος ότι θα μας προσέχει από εκεί ψηλά. Ο κύριος Στέλιος ήταν ένας άνθρωπος που θεωρώ ότι ήταν η ίδια η ΑΕΚ. Έδινε τα πάντα χωρίς να παίρνει σχεδόν τίποτα. Από τη στιγμή που ξυπνούσε μέχρι τη στιγμή που κοιμόταν, σκεφτόταν την ΑΕΚ και τι θα κάνει για να βοηθήσει την ομάδα.

Δυστυχώς, δεν πρόλαβε να εκπληρώσει το μεγάλο του όνειρο, να μπει μαζί μας στο νέο γήπεδο. Και κριτική μου έκανε. Και πολλά πράγματα μου έλεγε. Τον ευχαριστώ για όλα γιατί μου έδινε πάντα τέτοια δύναμη και τέτοια αγάπη, που καταλάβαινα στο τέλος της ημέρας ότι όλα αυτά μου τα έλεγε για καλό μου.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X