Βαλάντης: Πριν το Survivor είχε δηλώσει συμμετοχή σε άλλο ριάλιτι

Βαλάντης: Πριν το Survivor είχε δηλώσει συμμετοχή σε άλλο ριάλιτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες του φετινού Survivor είναι αναμφίβολα ο Βαλάντης.

Ο γνωστός τραγουδιστής που συμμετέχει στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, όμως είχε σκεφτεί και στο παρελθόν να συμμετάσχει σε παιχνίδι επιβίωσης. Συγκεκριμένα, ο Βαλάντης πριν από το Survivor είχε δηλώσει συμμετοχή και σε άλλο ριάλιτι επιβίωσης.

Πριν από τέσσερα χρόνια, το 2018, ο Βαλάντης είχε δηλώσει συμμετοχή για το Nomads, το ριάλιτι επιβίωσης του ANT1 που διαδραματίστηκε στη Μαδαγασκάρη με παρουσιαστή τον Σάββα Πούμπουρα.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε δεχθεί πρόταση και ήταν θετικός στο να βρεθεί στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο, ένα πρόβλημα υγείας τον κράτησε μακριά. Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος στο «Πρωινό ANT1» και στη Φαίη Σκορδά, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που του έκαναν για να μπει στο Nomads, οι γιατροί βρήκαν ότι είχε έναν μικρό όγκο στο νεφρό του.

Αυτός ήταν ο λόγος που του στερήθηκε η δυνατότητα να βρεθεί στο παιχνίδι, αλλά και ταυτόχρονα η ευτυχής συγκυρία που ενημερώθηκε εγκαίρως για το πρόβλημα υγείας που είχε.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X