ΑΕΚ: Συμφώνησε με τη Βελέζ Σάρσφιλντ ο Ινσούα - Προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από την Ενωση!

«Ενδιαφέρεται για τον Ινσούα η Σαν Λορέντζο»
Photo Credits: INTIME

Λύση φαίνεται πως βρίσκεται για την ΑΕΚ με τον Εμάνουελ Ινσούα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα συμβόλαια τα οποία ήθελε να απαλλαγεί η ΑΕΚ τον Ιανουάριο ήταν αυτό του Εμάνουελ Ινσούα.

Ο δανεισμός του 30χρονου Αργεντινού μπακ στην Αλδοσίβι έληξε και ο παίκτης θα έπρεπε να επιστρέψει στην Ένωση (όπου δεν υπολογιζόταν), έχοντας συμβόλαιο ως το 2023 με ετήσιες απολαβές 400.000 ευρώ.

Η πλευρά του Ινσούα «ψαχνόταν» να παραμείνει στην Αργεντινή και η λύση φαίνεται μάλλον να βρίσκεται εκεί καθώς ο 30χρονος αριστερός μπακ έφτασε σε συμφωνία με τη Βελέζ Σάρσφιλντ.

Όπως αναφέρουν στην Αργεντινή, το μόνο που απομένει πλέον είναι ο Ινσούα να πάρει την ελευθέρας του από την ΑΕΚ (κάτι που θα επιδιώξει ο ίδιος) για να υπογράψει έπειτα στη Βελέζ.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως ανοίγει ο δρόμος για να βρεθεί οριστικά λύση στο θέμα του Ινσούα και αν επιτευχθεί συμφωνία για να αποχωρήσει, τότε η ΑΕΚ θα έχει καταφέρει να απεμπλακεί από ένα σημαντικό συμβόλαιο ενός παίκτη που δεν βρισκόταν στα πλάνα της, όπως αναφέρει το gazzetta.

 

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X