Η ΑΕΚ στη Λαμία κερδίζει για τον κυρ Στέλιο (17.15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ στη Λαμία κερδίζει για τον κυρ Στέλιο (17.15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Νίκη για τον κυρ Στέλιο και για να επιστρέψει στις επιτυχίες θέλει η ΑΕΚ στη Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στις (17.15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Cosmote Sport 3) από τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» για την 16η αγωνιστική της Super League και η νίκη είναι μονόδρομος για να μπει με το… δεξί στη νέα χρονιά και να επιστρέψει στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη… σκιά του χαμού του θρυλικού Στέλιου Σεραφείδη, ο οποίος «έφυγε» χθες, προκαλώντας θλίψη σε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ και όχι μόνο.

Επίσης, η μετάλλαξη «Όμικρον» έχει φέρει τα πάνω κάτω στις ομάδες με πολλά κρούσματα, «χτυπώντας» φυσικά και την Ενωση.

Η ΑΕΚ νίκησε τον περασμένο Ιανουάριο για πρώτη φορά μέσα στη Λαμία για το πρωτάθλημα, αφού είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες και μια ακόμα νίκη της Ενωσης το 2019, αλλά με το παιχνίδι εκείνο να έχει γίνει στο Περιστέρι. Επίσης, η Ενωση δεν έχει δεχτεί γκολ από τη Λαμία στα τελευταία πέντε ματς (εντός-εκτός) για το πρωτάθλημα.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες στο σημερινό παιχνίδι, καθώς εκτός μάχης έμειναν οι Τσούμπερ, Ρότα, Τάνκοβιτς, Στάνκοβιτς, Μισελέν και Μιτάι. Φυσικά νοκ άουτ παραμένει και ο Γαλανόπουλος.

Με τις απουσίες ιδιαίτερα στο δεξί άκρο, ο τεχνικός της ΑΕΚ αναμένεται να ρίξει στο ματς τον Σβάρνα για να καλύψει τη θέση, ενώ οι άλλοι τρεις στην άμυνα θα είναι οι Μήτογλου, Τζαβέλλας και Μοχαμάντι. Ενώ στο τέρμα θα βρίσκεται ο Τσιντώτας.

Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Λε Ταλέκ και Σιμάνσκι, δεκάρι ο Μάνταλος και στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Γκαρσία και Άμραμπατ. Φορ θα παίξει ο Ανσαριφάρντ.

Τα πλάνα της Λαμίας

Στο στρατόπεδο της Λαμίας τέσσερα ήταν τα κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν, εκ των οποίων τα τρία αφορούν παίκτες της ομάδας. Νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο Λας Μπανγκουρά, που αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Τρούμπουλος, Αραμπούλι, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης.

Οι διαιτητές στο Λαμία – ΑΕΚ

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), με βοηθούς τους κ.κ. Χριστακόγλου (Χαλκιδικής), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας) και τέταρτο τον κ. Τσέτσιλα (Γρεβενών). Στο VAR θα βρεθούν οι κ.κ. Ζαμπάλα και Κωσταρά.

 

 

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X