Κωνσταντάρας σε Βαλάντη: «Δεν μας έλεγες σας γράφω στα αρχ@@@α μου;» (VIDEO)

Κωνσταντάρας σε Βαλάντη: «Δεν μας έλεγες σας γράφω στα αρχ@@@α μου;» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παραμένη τεταμένο το κλίμα στην ομάδα των Διασήμων. Ο Βαλάντης κατηγόρησε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα για διπροσωπία.

«Κάποιοι την έχουν αράξει εδώ και 10 μέρες και δεν κάνουν καμία δουλειά», είπε ο Ροδίτης τραγουδιστής αποκαλώντας ειρωνικά τον δημοσιογράφο «βουλευτή». Εκείνος τόνισε πως ο Βαλάντης προκαλεί συνεχώς εντάσεις στην ομάδα και πρόσθεσε πως δεν θα ασχοληθεί ξανά μαζί του, ενώ αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής επιτέθηκε μακριά από την κάμερα στον ίδιο, τη Μυριέλλα και τους άλλους λέγοντας «… ποιοι είστε εσείς, τι έχετε κάνει στη ζωή σας και θεωρείστε διάσημοι; Είστε ένα τίποτα, δεν συγκρίνεστε μαζί μου. Δεν μας έλεγες ‘σας γράφω στα αρχ@@@α μου;».


Παράλληλα, ο Γιωρίκας Πηλίδης έκανε λόγο για στρατηγική της Μυριέλλας Κουρεντή και πως ανοίγει παρτίδες με τους Μαχητές εν όψει της συνέχειας του παιχνιδιού, όταν πλέον δεν θα υπάρχει ο τωρινός διαχωρισμός στις ομάδες. «Έτσι είμαι σαν άνθρωπος, είμαι κοινωνική», ήταν η απάντηση της ηθοποιού. Πάντως λίγο πριν τον αγώνα όλοι αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους και να παλέψουν για την ασυλία δίνοντας όρκο νίκης. Έστω κι αν ο Βαλάντης πριν αρχίσει ο αγώνας δήλωσε πως αισθάνεται μόνος στην ομάδα.


Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X