Λαμία: Με Μπανγκουρά κόντρα στην ΑΕΚ - Τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού

Λαμία: Με Μπανγκουρά κόντρα στην ΑΕΚ - Τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον νεοαποκτηθέντα, Λας Μπανγκουρά θα παραταχθεί στο ματς της Τετάρτης με την ΑΕΚ η Λαμία που ανακοίνωσε τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού.

Η Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς της Τετάρτης (5/1, 17:15), στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Στον καθιερωμένο έλεγχο για τον covid-19 βρέθηκαν τέσσερα θετικά δείγματα, τρία εκ των οποίων αφορούν ποδοσφαιριστές και ένα μέλος του προσωπικού.

Νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο 29χρονος εξτρέμ από την Γουινέα, Λας Μπανγκουρά, που αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Ράγιο Βαγιεκάνο.

Στην αποστολή της βρίσκονται οι: Γκαραβέλης, Saranov, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Martinez, Σκόνδρας, Golemic, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Nunez, Tyronne, Bejarano, Ελευθεριάδης, Τρούμπουλος, Arabuli, Καραμάνος, Bangoura, Romanic, Τσούκαλος, Μανουσάκης.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X