Με Μανωλά η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει Απόλλωνα

Με Μανωλά η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει Απόλλωνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Τετάρτη.

Ο Ολυμπιακός δίνει την Τετάρτη (19:30) το πρώτο ματς της νέας χρονιάς αντιμετωπίζοντας τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για την 16η αγωνιστική της Super League. Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης και ακολούθως ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι. Σε αυτή βρίσκονται για πρώτη φορά οι Κώστας Μανωλάς και Μάξι Λοβέρα μετά την επιστροφή τους στου Ρέντη, όπως επίσης και άλλα νέα πρόσωπα προκειμένου να συμπληρωθεί η 23άδα, όπως οι Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Κίτσος και Μαυρουδής.

Πέρα από τις γνωστές απουσίες των παικτών που βρίσκονται στο Κόπα Άφρικα, εκτός είναι και Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος και Λόπες.

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καρμπόβνικ, Νίκολιτς, Ο. Μπα, Μπαγκαλιάνης, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Κίτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Μαυρουδής, Βρουσάι, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Α. Μπα, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X