Τσέλσι: Απολογήθηκε και επέστρεψε ο Λουκάκου

Τσέλσι: Απολογήθηκε και επέστρεψε ο Λουκάκου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρομέλου Λουκάκου ζήτησε συγγνώμη για τα όσα είπε στην περιβόητη συνέντευξη και επέστρεψε στις προπονήσεις της Τσέλσι.

Πανικό προκάλεσε ο Βέλγος επιθετικός τις προηγούμενες μέρες δηλώνοντας ότι θέλει να παίξει άμεσα στην Ιντερ και ότι δεν είναι χαρούμενος με τον προπονητή του στην Τσέλσι, Τόμας Τούχελ. Ο τελευταίος μίλησε για το θέμα και έκανε σαφές ότι αφού τον άφησε στον πάγκο στο ματς με την Λίβερπουλ, το επεισόδιο θεωρείται λήξαν. «Είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι είχαμε τη δυνατότητα να τα πούμε ήσυχα. Απολογήθηκε και επέστρεψε στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα».

Οσον αφορά το μέλλον του Γερμανού σέντερ-μπακ, Αντόντιο Ρούντιγκέρ, που μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, ο Τούχελ σχολίασε. «Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Δεν ξέρω αν οι μάνατζέρ του μιλάνε με άλλες ομάδες τώρα, είναι πιθανό. Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζει σε πόσο μεγάλη εκτίμηση τον έχω. Βρισκόμαστε σε επαφή μαζί του. Το club προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό».

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X