Μήτρογλου: Σενάρια «φωτιά» για Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου!

Μήτρογλου: Σενάρια «φωτιά» για Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν έχει καταφέρει να δείξει την αξία του στον Άρη και να επανέλθει σε γνώριμα στάνταρ.

Το μέλλον τους στους «κίτρινους» κρίνεται δυσοίωνο και τα σενάρια για την πιθανή αποχώρηση οργιάζουν ταυτόχρονα μ’ αυτά για το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις φήμες που έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη δυο ομάδες της Super League 2 με σχετικά νέους ιδιοκτήτες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Η μία ομάδα που φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς υπάρχει έντονη φημολογία στο θεσσαλικό κάμπο. Βάσει του σεναρίου αυτού, ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας, ο ομογενής επιχειρηματίας, Ιωάννης Νταόπουλος επιθυμεί να κάνει μια δυνατή κίνηση και θεωρεί ότι ο Μήτρογλου μπορεί να δώσει λύσεις ουσιαστικές πέραν των εντυπώσεων που θα προκαλέσει η κίνηση αυτή. Απομένει να φανεί αν θα υπάρξει κρούση στους «κιτρινόμαυρους» και το αν ο Μήτρογλου ενδιαφέρεται για αυτή την πρόταση.

Ενώ παίζει και το σενάριο για την Καβάλα που πραγματοποιεί μεταγραφικό ντεμαράζ στην προσπάθειά της να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X