Διεθνής παίκτης της Αϊντχόφεν σταματά το ποδόσφαιρο λόγω... κορωνοϊού!

Διεθνής παίκτης της Αϊντχόφεν σταματά το ποδόσφαιρο λόγω... κορωνοϊού!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απόφασή του να «κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του», σε ηλικία 30 ετών, γνωστοποίησε σήμερα ο Ντάβι Πρόπερ, λόγω έλλειψης κινήτρου και απομόνωσης εξαιτίας της πανδημίας.

Όπως ανακοίνωσε η Αϊντχόφεν, ο Ολλανδός μέσος, ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα σε 19 συμμετοχές με την εθνική ομάδα το διάστημα 2015-19, έμεινε ελεύθερος από το συμβόλαιό του με την PSV, το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2023. «Το βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσω την πειθαρχία που είναι αναγκαία για μια κορυφαία απόδοση και να έχω τη ζωή μου να κυριαρχείται απόλυτα από ένα ταραχώδες ποδοσφαιρικό καλαντάρι» δηλώνει ο Πρόπερ σε ανακοίνωση της Αϊντχόφεν.

«Η περίοδος του κορωνοϊού και η έλλειψη επισκέψεων από την οικογένεια και τους φίλους μου δεν μου έκαναν καλό» προσθέτει ο Πρόπερ, αναφερόμενος στον προηγούμενο σύλλογό του στην Αγγλία, όπου αγωνιζόταν στην Μπράιτον. Τον περασμένο Ιούνιο επέστρεψε στην Αϊντχόφεν, εξηγώντας πως ήλπιζε ότι το να παίξει στην παλιά ομάδα του θα τού έφερνε πίσω τη χαρά του να παίζει ποδόσφαιρο.

«Δυστυχώς, αυτό δεν αποδείχθηκε τόσο εύκολο, εν μέρει επειδή δεν αισθάνομαι άνετα μέσα στην κουλτούρα του ποδοσφαίρου» υπογράμμισε ο Πρόπερ, για να καταλήξει: «Δεν είναι αυτό που θέλω πια και γι’ αυτό σταματάω τώρα».

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X