Original 21: «Το παράδειγμα σου, θα μας δίνει την ώθηση για το πως να αγαπάμε την ΑΕΚ - Καλή αντάμωση δικέ μας Άνθρωπε»

Το «αντίο» της Λέσχης Πολιτισμού ΑΕΚ στον Στέλιο Σεραφείδη: «Θα τον θυμόμαστε πάντα δυνατό βράχο να υπερασπίζεται τη λατρεμένη του ΑΕΚ» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η Original 21 αποχαιρετάει τον τεράστιο Στέλιο Σεραφείδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η είδηση του θανάτου του Στέλιου Σεραφείδη βύθισε στο πένθος όλη την οικογένεια της ΑΕΚ, με τον τεράστιο Κυρ Στέλιο να χάνει τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 86 ετών.

Με αφορμή το χαμό του τεράστιου κυρ Στέλιου, και η Original 21 τον αποχαιρετά μέσω μίας ανάρτησης στα Social Media.

Το «αντίο» της Original 21 στον Σεραφείδη

Η ανάρτηση της Original 21:

Με μάτια βουρκωμένα από θλίψη, αλλά και φλογισμένα για μάχη υπέρ της ΑΕΚ όπως εσύ μας έμαθες, σε αποχαιρετάμε σήμερα, Αρχηγέ μας, πυλώνα μας, στρατιώτη μας, οπαδέ μας, πατέρα μας, σώμα και ψυχή της ΑΕΚ, λατρεμένε και πολυαγαπημένε μας Στέλιο Σεραφείδη!

Οι θύμησες από τη ζωή σου που ήταν ταυτισμένη με την ΑΕΚ είναι τόσες πολλές, που το μυαλό θα τριγυρίζει για πάντα βλέποντας σε, σε ανοιχτά και κλειστά στάδια, αγκαλιά με παίκτες και οπαδούς του συλλόγου, πλάι Της με βροχές και κρύα, να υψώνεις το τεράστιο ηθικό σου ανάστημα και να Την προστατεύεις από κάθε εχθρό!

Αφήνεις πίσω σου μια τεράστια κληρονομιά και παρακαταθήκη που θα μνημονεύεται στους αιώνες των αιώνων μέσα στο σπίτι μας και το παράδειγμα σου, θα μας δίνει την ώθηση για το πως να αγαπάμε την ΑΕΚ. Ανιδιοτελώς, ενωμένοι και ως σκοπό ζωής! Ως την ίδια τη ζωή!
Καλό ταξίδι στον κιτρινόμαυρο ουρανό Αδερφέ μας! Καλή αντάμωση δικέ μας Άνθρωπε!

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις                                             

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X