Δεν πρόλαβε να δει το μεγάλο του όνειρο ο κυρ Στέλιος - «Σχεδόν καθημερινά περνάω και παίρνω μια γεύση από την ΟPAP Arena» (VIDEO)

Δεν πρόλαβε να δει το μεγάλο του όνειρο ο κυρ Στέλιος - «Σχεδόν καθημερινά περνάω και παίρνω μια γεύση από την ΟPAP Arena» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωνε ο τεράστιος Στέλιος Σεραφείδης για να προλάβει να δει την αγαπημένη του ΑΕΚ να μπαίνει στην «OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η είδηση του θανάτου του Στέλιου Σεραφείδη βύθισε στο πένθος όλη την οικογένεια της ΑΕΚ, με τον τεράστιο Κυρ Στέλιο να χάνει τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 86 ετών.

Ο σπουδαίος Σεραφείδης που ήταν όλη του τη ζωή κοντά στην ΑΕΚ είχε μονάχα μια μεγάλη επιθυμία, να προλάβει να μπει στην «ΟPAP Arena» μαζί με την Ενωση. Ήταν αυτό που του έδινε δύναμη κι αυτό που τον κρατούσε στη ζωή παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας, ειδικά τους τελευταίους μήνες που η κατάστασή του είχε επιβαρυνθεί.

Μάλιστα, σε συνέντευξή του πριν λίγους μήνες μέσα από το εργοτάξιο της «Αγια-Σοφιάς», ο θρυλικός αρχηγός της ΑΕΚ έδειχνε τη λαχτάρα που είχε για να δει τη μεγάλη του αγάπη να επιστρέφει στο σπίτι της.

Ο Σεραφείδης για το νέο γήπεδο

Τι δήλωνε ο Σεαφείδης για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

«Επιθυμία μου είναι όταν ολοκληρωθεί αυτό το έργο είναι να μπω στο γήπεδο με όλους τους εν ζωή συμπαίκτες μου», έλεγε στη Nova, δίπλα σε άλλους μεγάλους θρύλους της ΑΕΚ.

Σε άλλες του δηλώσεις είχε δείξει την προσμονή του «επιθεωρώντας» τακτικά τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Σχεδόν καθημερινά περνάω και παίρνω μια γεύση. Μας δίνει λίγο κουράγιο, λίγη ελπίδα. Περιμένουμε πώς και πώς, καλώς εχόντων των πραγμάτων να έχει ολοκληρωθεί και να το προλάβουμε».

Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε… Αντίο Κυρ Στέλιο…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X