Premier League: Σπουδαία νίκη για την Γουλβς (0-1) μέσα στο Ολντ Τράφορντ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (VIDEO)

Premier League: Σπουδαία νίκη για την Γουλβς (0-1) μέσα στο Ολντ Τράφορντ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το 1980 είχε να νικήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας η Γουλβς και το 2022 της έφερε αυτό το πολυπόθητο διπλό!

Οι εντυπωσιακοί «λύκοι» επιβλήθηκαν 1-0 της ομάδας του Ραλφ Ράνγκνικ χάρη σε γκολ του Μουτίνιο και ανέβηκαν στην 8η θέση της βαθμολογίας της Premier League, με τους ηττημένους από τη μεριά τους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουν την τετράδα.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στη Γουλβς, η οποία κατάφερε να στριμώξει τη Γιουνάιτεντ στην περιοχή της και να καταγράψει 15 τελικές προσπάθειες – τις περισσότερες για φιλοξενούμενη ομάδα στο «Ολντ Τράφορντ» σε αγώνα πρωταθλήματος από το 2003 και μετά!

Η κυριαρχία της Γουλβς συνεχίστηκε στο δεύτερο μέρος, ωστόσο από το 60’ και μετά, με τον Φερνάντες να περνά στο ματς, οι γηπεδούχοι άρχισαν να κερδίζουν μέτρα. Ο Πορτογάλος είχε δοκάρι στο 67’, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ρονάλντο είχε ακυρωθέν γκολ για οφσάιντ.


Οι «κόκκινοι διάβολοι» έψαξαν την ισοφάριση αλλά απέτυχαν, με τον Σα να λέει «όχι» σε εκτέλεση φάουλ του Ρονάλντο στις καθυστερήσεις, σφραγίζοντας την τεράστια νίκη της ομάδας του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X