Εφτάτυχος παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ στον Πειραιά κέρδισε 500.000 ευρώ – Τι λέει η ιδιοκτήτρια του τυχερού πρακτορείου ΟΠΑΠ

Εφτάτυχος παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ στον Πειραιά κέρδισε 500.000 ευρώ – Τι λέει η ιδιοκτήτρια του τυχερού πρακτορείου ΟΠΑΠ

Τύχη με ουρά για έναν μεγάλο νικητή του ΣΚΡΑΤΣ στον Πειραιά – Σκράτσαρε και κέρδισε 500.000 ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα Χριστούγεννα της ζωής του έκανε ένα τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ στην περιοχή Αγ. Σοφία του Πειραιά, που κέρδισε 500.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ 2Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ».

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αγία Σοφία, Πειραιά, κα. Χριστίνα Πόλια, «πρόκειται για πελάτη μας. Στην αρχή, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ήρθε διστακτικός στο ταμείο λέγοντας μας ότι είχε κερδίσει. Αλλά ποιος να πίστευε ότι είχε κερδίσει ένα τέτοιο ποσό».

«Το περάσαμε από τη μηχανή, αλλά είδαμε και με τα μάτια μας το λαχνό. Δίπλα από το 7άρι είχε βγει το ποσό 500.000 ευρώ!», τονίζει η κα. Πόλια.

Δεν είναι η πρώτη φορά, όμως, που το κατάστημα της κα. Πόλια αποδεικνύεται τυχερό. «Στα οκτώ χρόνια που λειτουργούμε το κατάστημά μας, είχαμε άλλη μια μεγάλη επιτυχία στο ΤΖΟΚΕΡ με ένα δελτίο που κέρδισε 180.000 ευρώ», επισημαίνει η κα. Πόλια.

Και δεύτερη ευκαιρία για κέρδη

Τα παιχνίδια ΣΚΡΑΤΣ «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ» και «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ» προσφέρουν, επιπλέον, μια δεύτερη ευκαιρία για κέρδη. Συγκεκριμένα, οι λαχνοί των δύο παιχνιδιών που δεν κερδίζουν παίρνουν μέρος σε μία κλήρωση, η οποία θα αναδείξει τους 50 τυχερούς που θα έχουν μια δεύτερη για κέρδη έως και 1.000.000 ευρώ.

Όπως εξηγεί η κα. Πόλια, «η συμμετοχή στην κλήρωση της 2ης ευκαιρίας γίνεται «σκρατσάροντας» την ειδική περιοχή, στο μπροστινό μέρος του λαχνού, όπου αποκαλύπτεται ο QR κωδικός και ο 7ψήφιος κωδικός. Οι παίκτες κάνουν την εγγραφή τους στην ενότητα της 2ης ευκαιρίας στο scratch.gr ή στην εφαρμογή OPAPP. Μετά συμπληρώνουν τον 7φηψιο κωδικό στο scratch.gr ή σκανάρουν τον QR κωδικό μέσα από το OPAPP. Με την «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ» κερδίζουν 2 συμμετοχές και με την «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ» κερδίζουν 5 συμμετοχές στη μεγάλη κλήρωση».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X