Συγκλονιστική προσφορά από τον Γιώργο Δέδε - Το χρυσό παπούτσι και η πλακέτα από τον Λουκά Μπάρλο στο μουσείο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Συγκλονιστική προσφορά από τον Γιώργο Δέδε - Το χρυσό παπούτσι και η πλακέτα από τον Λουκά Μπάρλο στο μουσείο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Δέδες παρέδωσε για το Μουσείο της ΑΕΚ δύο πολύτιμα κειμήλια και άλλα προσωπικά αντικείμενα της κιτρινόμαυρης καριέρας του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Mία νέα τεράστια προσφορά στο Μουσείο της ΑΕΚ από τον παλαίμαχο διεθνή άσο του Πανιωνίου και της ομάδας μας, Γιώργο Δέδε!

Μετά από μία μεγάλη καριέρα στη Νέα Σμύρνη με τη φανέλα του Πανιωνίου, ο Ελληνας επιθετικός με συνολικά 429 συμμετοχές στην Α’ Εθνική και 182 γκολ, αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 1974 από τη μεγάλη ΑΕΚ του Λουκά Μπάρλου, αγωνίστηκε για τρεις σεζόν με την κιτρινόμαυρη φανέλα και ήταν μέλος της ομάδας που την περίοδο 1976-77 έφτασε στους 4 του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ!

Ο Γιώργος Δέδες αναδείχθηκε δύο φορές πρώτος σκόρερ στην Α’ Εθνική και πρόσφερε στο Μουσείο της ΑΕΚ το χρυσό παπούτσι που κατέκτησε με την ομάδα μας την περίοδο 1975-76 με 15 γκολ σε 27 αγώνες!

Επιστρέφοντας στον Πανιώνιο για να κλείσει την καριέρα του τιμήθηκε και από τις δύο ομάδες στο μεταξύ τους παιχνίδι το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 1978 και παρέδωσε για το Μουσείο της ΑΕΚ το πολύτιμο κειμήλιο καριέρας, την ασημένια τιμητική πλακέτα με την υπογραφή του Λουκά Μπάρλου.

Ο Γιώργος Δέδες προσήλθε στα γραφεία της ΠΑΕ μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του όπου, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του, παρέδωσε μαζί με τα δύο αυτά πολύτιμα κειμήλια και άλλα προσωπικά αντικείμενα της κιτρινόμαυρης καριέρας του.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X