Με τα γκολ στο 2.05

Με τα γκολ στο 2.05

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Αγγλία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Αγγλία.

Championship, Στόουκ – Πρέστον (17:00): Με απροσδόκητη εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Ντέρμπι στις 30/12 αποχαιρέτησε το 2021 η Στόουκ. Η ομάδα του Μάικλ Ο’Νιλ πλήρωσε την αστοχία, αλλά και την αγωνιστική απραξία της, αφού είχε να δώσει επίσημο παιχνίδι από τις 11/12. Ήταν η τρίτη ήττα στην τελευταία πεντάδα αγώνων, ενώ το γεγονός ότι μετράει συνολικά οχτώ, έχοντας στόχο τα πλέι οφ, δεν είναι ενθαρρυντικό. Σε 23 αγώνες έχει 35β. (10-5-8), όντας στο -5 από την εξάδα, αλλά και με τρία(!) παιχνίδια λιγότερα.

Championship, Στόουκ – Πρέστον (17:00): Νικηφόρο ήταν το τελευταίο ματς της Πρέστον, που επικράτησε 2-1 της Μπάρνσλεϊ στο ντεμπούτο του Ράιαν Λόβ, αλλά… Αυτό συνέβη στις 11/12, αφού οι αγώνες με Μίλγουολ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αναβλήθηκαν. Τουλάχιστον ο νέος προπονητής είχε αρκετό χρόνο για να γνωρίσει τους παίκτες και να προσπαθήσει να τους περάσει τη φιλοσοφία τους. Σε 22 αγώνες, έχει συγκεντρώσει 28β. (7-7-8), κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να βλέπει πιο ψηλά, αφού χρωστάει παιχνίδια.

Championship, Στόουκ – Πρέστον (17:00): Τριάδα προβλημάτων για τους γηπεδούχους. Νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Μπέρσικ (κίπερ), Σούταρ (στόπερ) και Κάμπελ (φορ). Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν με πλήρη αποστολή, αφού δεν υπάρχουν τραυματισμοί ή τιμωρίες.

Η Στόουκ έχει θεωρητικά το πάνω χέρι στο στοίχημα, αλλά σε σχέση με την Πρέστον, επίσης βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία. Η ίδια έχει δώσει ένα ματς το τελευταίο 20ήμερο και η αντίπαλός της κανένα. Επίσης, η προϊστορία είναι μια παράμετρος που δεν περνάει στο ντούκου. Στα τελευταία 9 παιχνίδια στην έδρα της Στόουκ, τα αποτελέσματα είναι απολύτως μοιρασμένα. Οι δύο ομάδες έχουν από δύο νίκες, ενώ πέντε ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Πάμε στοίχημα με «1Χ και Over 1,5 γκολ» σε απόδοση 1.91 (Stoiximan).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς (19:30): Μόνο νίκη θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να συνεχίσει να καλύπτει το χαμένο έδαφος και να διατηρήσει το κλίμα ηρεμίας. Υποδέχεται στο “Όλντ Τράφορντ” τη Γουλβς, που έχει να δώσει ματς πριν τα Χριστούγεννα, λόγω των μαζεμένων κρουσμάτων που θέρισαν την ομάδα.

Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς (19:30): Το μάθημά της από το Νιουκάστλ πήρε η Γιουνάιτεντ. Με συνοπτικές διαδικασίες, καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο τη Μπέρνλι (3-1) και επέστρεψε στις νίκες. Η ομάδα του Ράνγκικ είχε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και εκμεταλλεύτηκε στο φουλ τα λάθη των αντίπαλων αμυντικών. Στο δεύτερο ημίχρονο έριξε στροφές και απλά διαχειρίστηκε το παιχνίδι. Ακολουθεί αυτό με τη Γουλβς, το οποίο ουσιαστικά είναι και το τελευταίο από τα θεωρητικά εύκολα, αφού στη συνέχεια το πρόγραμμα δυσκολεύει. Στα αγωνιστικά επιστρέφει από τιμωρία ο Μπρούνο Φερνάντες, ενώ ο Γκρίνγουντ πιθανότατα θα πάρει τη θέση του Σάντσο ύστερα από την παρουσία του στο τελευταίο. Σταθερά εκτός Πογκμπά και Μαρσιάλ.

Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς (19:30): Βίωσε μεγάλη ταλαιπωρία το προηγούμενο διάστημα. Αναβολή στην αναβολή κι εν τέλει η Γουλβς έχει να δώσει παιχνίδι από τις 19 Δεκεμβρίου, όταν κράτησε την Τσέλσι στο 0-0. Το ευχάριστο είναι πως παρά τα προβλήματα καταφέρνει και κρατιέται στην πρώτη 10άδα της βαθμολογίας. Βέβαια, η όλη κατάσταση με το “μία παίζω, μια δεν παίζω” δεν είναι βέβαιο ότι την βοηθάει αλλά ούτε ότι την κρατάει ξεκούραστη. Ο Λάγκε θα επιδιώξει σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς να κρατήσει κοντά τις γραμμές του και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Σταθερά εκτός οι Γιόνι και Νέτο, ενώ οι Μοσκέρα και Φάμπιο Σίλβα περιμένουν τα τελευταία τεστ για Covid.

Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς (19:30): Ακόμη ένα παιχνίδι που η Γιουνάιτεντ πρέπει να πάρει. Στην έδρα της, το τελευταίο διάστημα αποδίδει καλύτερα, αλλά ακόμη και στα καλά της παιχνίδια δεν αποφεύγει τα λάθη. Η Γουλβς, μπορεί να έχει ζητήματα και με το “σπάσιμο” του ρυθμού της, ωστόσο, έχει αποδείξει το πόσο σκληρό καρύδι είναι. Σε πολύ καλή τιμή το G/G στο 2.05 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X