Μειωμένες απολαβές πρότεινε στον Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός, κοιτάει προς Εμιράτα ο Μαροκινός!

Ολυμπιακός: Μεγάλη πρόταση από Κατάρ για Ελ Αραμπί -Η ΦΩΤΟ που... άναψε φωτιές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το συμβόλαιο του Ελ Αραμπί λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός θέλει να τον ανανεώσει, όμως με μειωμένες απολαβές. Ο 34χρονος θέλει να παραμείνει κάτοικος Πειραιά, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Μαρόκο, οι συνομιλίες με τον σύλλογο έχουν κολλήσει στις οικονομικές του απολαβές.

Οσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και από την 1η Γενάρη μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει για το καλοκαίρι. O Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν θα κάνει τίποτα, αν δεν ξεκαθαρίσει πρώτα η κατάσταση με τον Ολυμπιακό. Ο 34χρονος επιθετικός θέλει να παραμείνει στην ομάδα του, αλλά οι διαπραγματεύσεις έχουν “κολλήσει” στις απολαβές του, ενώ ο Ολυμπιακός του προσφέρει διετές συμβόλαιο», αναφέρουν οι συμπατριώτες του και προσθέτουν.

«Σύντομα θα έχει μία τελευταία συνάντηση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία του προσφέρει διετές συμβόλαιο, αλλά χαμηλότερες απολαβές από 2 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ελ Αραμπί, με τη σειρά του, έχει αποδείξει πως συνεχίζει να είναι το ίδιο παραγωγικός. Αν δεν οι διαπραγματεύσεις δεν ευοδώσουν, τότε θα αρχίσει να εξετάζει τις άλλες προτάσεις που έχει από τα Εμιράτα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X