Κορωνοϊός - Περιστέρι: Αντιεμβολιαστής βγήκε θετικός και ξυλοκόπησε τη γυναίκα του επειδή του ζήτησε να φύγει από το σπίτι

Ληστεία πριν την Ανάσταση στην Θεσσαλονίκη! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία απίστευτη ιστορία ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλθηκε στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου την προηγούμενη Δευτέρα (27/12). Γυναίκα μήνυσε το σύζυγο της για σωματικές βλάβες, ύβρεις και απειλές, μετά από ξυλοδαρμό, γιατί του ζήτησε να φύγει από το σπίτι μετά από θετικό του self test για να μην κολλήσουν εκείνη και το παιδί της.

Όλα ξεκίνησαν όταν του ζήτησε να κάνει ένα self test, με το οποίο βγήκε θετικός στον κορονοϊό. H ίδια ζήτησε από τον άντρα της να φύγει από το σπίτι μέχρι να βγει αρνητικός. Εκείνος, όμως, φέρεται να την έπιασε από τα χέρια και να την χτύπησε. Η γυναίκα έφυγε από το σπίτι φωνάζοντας για βοήθεια και στη συνέχεια τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με το star, η ίδια σε κατάσταση σοκ είπε στους αστυνομικούς: «Φοβήθηκα μην κολλήσω εγώ και το παιδί. Του ζήτησα να φύγει από το σπίτι. Άρχισε να με χτυπά στο στομάχι και το πρόσωπο. Φώναζα για βοήθεια προκειμένου να γλιτώσω».

Διαβάστε περισσότερα για το απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Περιστέρι

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X