Αναγέννηση Καρδίτσας: Καταγγέλλει την Καβάλα ότι δήλωσε ως κρούσμα παίκτη χωρίς δελτίο

Αναγέννηση Καρδίτσας: Καταγγέλλει την Καβάλα ότι δήλωσε ως κρούσμα παίκτη χωρίς δελτίο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καταγγελία στον Άρειο Πάγο θα καταθέσει η Αναγέννηση Καρδίτσας, με την κατηγορία της παραπλάνησης από την Καβάλα.

Η καταγγελία αφορά έναν παίκτη των «αργοναυτών» που δηλώθηκε ως κρούσμα, ενώ δεν έχει δελτίο, έτσι ώστε να αναβληθεί (όπως και έγινε) το παιχνίδι των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας:

«Δεύτερη… εκδρομή για την ομάδα μας στην πανέμορφη Καβάλα. Δεύτερη φορά που εμείς μπήκαμε στη διαδικασία να ταξιδέψουμε, να δαπανήσουμε χρήματα για ένα παιχνίδι που αναβλήθηκε ξανά!

Καταρχήν, επειδή η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό, να ευχηθούμε περαστικά και ταχεία ανάρρωση σε όλα τα μέλη της Καβάλας που έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό!

Και επειδή όπως προαναφέραμε η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό, να ευχηθούμε περαστικά και σε όσους δεν είναι ακόμα μέλη της ΠΑΕ Καβάλα, αλλά ίσως γίνουν στο άμεσο μέλλον!

Πλούσια η Ελληνική γλώσσα, αλλά για όσα συνέβησαν σήμερα λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα, οι λέξεις πραγματικά στερεύουν.

Με βαθιά επίγνωση της κατάστασης, ως ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ξεκάθαρη παραπλάνηση από πλευράς Καβάλας, που είχε ως στόχο την αναβολή της μεταξύ μας αναμέτρησης για μια ακόμα φορά.

Με επίσημα έγγραφα που το αποδεικνύουν και θα κατατεθούν τόσο στη διοργανώτρια αρχή, όσο και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αφού ως ΠΑΕ θα κυνηγήσουμε την υπόθεση και στα Ποινικά Δικαστήρια, το παιχνίδι Καβάλα – Αναγέννηση Καρδίτσας αναβλήθηκε παράτυπα και παράνομα, χωρίς να συντρέχουν οι λόγοι που ΑΠΑΙΤΕΙ το υγειονομικό πρωτόκολλο!

Ο αγώνας σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο που έχουμε ως ΠΑΕ στην κατοχή μας, αναβλήθηκε λόγω επτά κρουσμάτων κορονωϊού που αφορούν σε ποδοσφαιριστές!

Τόσους ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο, αλλά κάνει λόγο για ποδοσφαιριστές της ΙΔΙΑΣ ομάδας! Σεβόμενοι το ιατρικό απόρρητο δεν θα αναφέρουμε δημόσια το όνομα του ποδοσφαιριστή, ωστόσο στο έγγραφο της ΕΠΙΣΗΜΗΣ αναβολής, υπάρχει παίκτης, ο οποίος ναι μεν είχε θετικό τεστ Covid, αλλά δεν ανήκει στο δυναμικό της Καβάλας, αφού δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του από την ΕΠΟ, κάτι που επιβεβαιώνεται και από πλευράς της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας!

Οι αγώνες πρέπει να παίζονται στα γήπεδα. Γι’ αυτό και εμείς ταξιδέψαμε μάταια, δύο φορές στη Καβάλα. Τρίτη όμως δεν θα έχει!

Αν κάποιοι τους αποφεύγουν, ξέρουμε και εμείς να τους παίξουμε αλλού. Και θα τους κερδίσουμε και εκεί!

Θέλοντας ως ΠΑΕ να διαφυλάξουμε τόσο την ομάδα μας, όσο και το ”προϊόν” που λέγεται ποδόσφαιρο, έχουμε ήδη:

α) προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία προς τη Super League 2

β) καταθέσει επίσημη καταγγελία στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

γ) στείλει επιστολή στον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα

δ) στείλει επιστολή τόσο στον Γ.Γ.Α. κ. Γεώργιο Μαυρωτά, όσο και στον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Ελευθέριο Αυγενάκη.

Σήμερα και η ντροπή, ντράπηκε!

Υ.Γ. Να αποσαφηνιστεί επιτέλους το υγειονομικό πρωτόκολλο. PCR ή (και) rapid test. Οι εμβολιασμένοι ή οι ανεμβολίαστοι. Ήρεμα ρωτάμε».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X