Η Μαλέσκου μας... ανέβασε πρωτοχρονιάτικα (ΦΩΤΟ)

Μαλέσκου: Το τρέιλερ για τη νέα σεζόν του «Love It» (VIDEO)

Τρέλανε κόσμο η Ιωάννα Μαλέσκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ιωάννα Μαλέσκου καταφέρνει με τις εντυπωσιακές ενδυματολογικές της επιλογές να δείχνει τα απίστευτα σχεδόν δίμετρα πόδια της, όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

Η παρουσιάστρια του OPEN από τη στιγμή που μετακόμισε στην Αθήνα  άλλαξε και το στυλ της και θα μπορούσαμε να πούμε ότι έκανε ότι μπορούσε απο το χέρι της για να δείξει κάτι τελείως διαφορετικό απο αυτό που την αγάπησε ο κόσμος και μάλλον αυτή η αλλαγή είναι και το πρόβλημα της εκπομπής της.

Το γυμνασμένο σώμα της Ιωάννας Μαλέσκου είναι πραγματικά εντυπωσιακό, αφού δεν θα βρείτε κανένα ψεγάδι πάνω της, αντιθέτως είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ζηλέψετε με αυτό που θα δείτε στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram.

Για μια ακόμα φορά η Ιωάννα Μαλέσκου, κλείνει στόματα με τα εντυπωσιακά της πόδια και προκαλεί τον πανικό με μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X