Κιάερ: «Μετά το συμβάν του Έρικσεν το ποδόσφαιρο έγινε δευτερεύον για μένα»

Κιάερ: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σιμόν Κιάερ θα μείνει αξέχαστος στο ποδοσφαιρικό κοινό μετά τα όσα συνέβησαν στο περασμένο EURO.

Ο αρχηγός της Εθνικής Δανίας, ήταν εκείνος που πρώτος αντελήφθη τον μεγάλο κίνδυνο που διέτρεχε ο Κρίστιαν Έρικσεν, όταν κατέρρευσε εντός αγωνιστικού χώρου και δημιούργησε ανθρώπινη «ασπίδα» γύρω του, μαζί με τους συμπαίκτες του.

Αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν τότε, ξεκαθάρισε πως το συμβάν αυτό άλλαξε τη θεώρησή του απέναντι στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η αντίδρασή μου ήταν παρορμητική και το ίδιο και όλων. Λειτουργήσαμε σαν ομάδα. Ο Κρίστιαν δεν είναι συμπαίκτης, είναι πάνω απ’ όλα φίλος μας. Αυτό το έκανε όλο πολύ πιο έντονο. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να προετοιμαστούμε για κάτι τέτοιο.

Μιλάω μαζί του. Αν ο Κρίστιαν και η οικογένειά του είναι καλά, τότε θα είμαι κι εγώ καλά. Εκεί βρίσκω την ηρεμία μου και αυτό μου αρκεί. Οι σκέψεις μου επιστρέφουν κάποιες φορές στον αποκλεισμό του Euro 2020 στον ημιτελικό από την Αγγλία. Αλλά τελικά ήταν δευτερεύον και το ποδόσφαιρο έγινε δευτερεύον για μένα. Δεν είναι τόσο σημαντικό όσο πριν.»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X