Λεφτά υπάρχουν: Ξόδεψαν 46.360€ για… ρόδια, κουραμπιέδες και στολισμό στο ΣΕΦ!

Λεφτά υπάρχουν: Ξόδεψαν 46.360€ για… ρόδια, κουραμπιέδες και στολισμό στο ΣΕΦ!

Απίστευτη χριστουγεννιάτικη σπατάλη για να στολιστεί το ΣΕΦ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μία τεράστια σπατάλη επιδόθηκε η διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ξοδεύοντας περισσότερες από 45 χιλιάδες ευρώ σε δωράκια και στολισμούς, μην παραλείποντας βεβαίως να κάνει απευθείας ανάθεση σε εταιρεία που ανήκει στον Διευθυντή Ακαδημιών του Ολυμπιακού, Μανώλη Τσιρογιάννη.

Η γιορτή στο ΣΕΦ – αναλογικά – κόστισε όσο και η περιβόητη του… Σάκη Ρουβά. Μόνο που τα 46 χιλιάρικα εδώ δεν ήταν ένα δημόσιο θέαμα, δεν υπήρξε πανελλήνια μετάδοση, ούτε ξοδεύτηκαν για να απολαύσουν οι Έλληνες έστω κι ένα 20λεπτο συναυλίας από κάποιον γνωστό καλλιτέχνη. Είναι μια δημόσια σπατάλη με υπογραφή της Χριστίνας Τσιλιγκίρη για να κάνει το… κομμάτι της και χωρίς φυσικά πιθανότητα να ασχοληθούν τα media με τη συγκεκριμένη περίπτωση του ΣΕΦ.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στη Διαύγεια, έχουν ανατεθεί για την προμήθεια βασιλόπιτας και ποτών για τους εργαζόμενους του ΣΕΦ: 250,00€ στην εταιρία ΔΑΝΙΗΛ ΠΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ, 1.275.00€, στην εταιρία GRANARY AND HERBS IKE και 241,94€ στην εταιρία ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ.

Διαβάστε περισσότερα για την απίστευτη σπατάλη στο ΣΕΦ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X