Κιάερ: «Μετά το περιστατικό με τον Έρικσεν το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο σημαντικό για μένα»

Κιάερ: «Μετά το περιστατικό με τον Έρικσεν το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο σημαντικό για μένα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αρχηγός της εθνικής Δανίας, Σιμόν Κιάερ, ανακηρύχθηκε από τον Guardian ως ποδοσφαιριστής της χρόνιας για τη στάση του στο καρδιακό επεισόδιο του Κρίστιαν Έρικσεν, με τον 32χρονο να τονίζει πως πλέον το ποδόσφαιρο για εκείνον δεν είναι τόσο σημαντικό όσο πρώτα.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική εφημερίδα ο έμπειρος αμυντικός μίλησε για την άσχημη εκείνη στιγμή, εξηγώντας πως μετά τα όσα συνέβησαν το ποδόσφαιρο για εκείνον έχει λιγότερη σημασία από ό,τι πριν.

«Η αντίδρασή μου ήταν παρορμητική και το ίδιο και όλων. Λειτουργήσαμε σαν ομάδα. Ο Κρίστιαν δεν είναι συμπαίκτης, είναι πάνω απ’ όλα φίλος μας. Αυτό το έκανε όλο πολύ πιο έντονο. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να προετοιμαστούμε για κάτι τέτοιο.

Μιλάω μαζί του. Αν ο Κρίστιαν και η οικογένειά του είναι καλά, τότε θα είμαι κι εγώ καλά. Εκεί βρίσκω την ηρεμία μου και αυτό μου αρκεί. Οι σκέψεις μου επιστρέφουν κάποιες φορές στον αποκλεισμό του Euro 2020 στον ημιτελικό από την Αγγλία. Αλλά τελικά ήταν δευτερεύον και το ποδόσφαιρο έγινε δευτερεύον για μένα. Δεν είναι τόσο σημαντικό όσο πριν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X