Super League: Πάνω από 40 κρούσματα στις ομάδες πριν από την 16η αγωνιστική

Αστέρας Τρίπολης: Βρέθηκαν πέντε κρούσματα κορωνοϊού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το διήμερο 4-5/1 είναι προγραμματισμένη η 16η αγωνιστική της Super League. Δύο παιχνίδια την Τρίτη και τα υπόλοιπα πέντε την Τετάρτη.

Ο κορωνοϊός έχει «χτυπήσει» σε μεγάλο βαθμό -και- τις ομάδες. Αν εξαιρεθεί η Λαμία και ο Ολυμπιακός που δεν έχουν ανακοινώσει κρούσματα, όλες οι άλλες έχουν από δύο μέχρι οκτώ.

Η ΑΕΚ έκανε γνωστό την Παρασκευή (31/12) ότι έχει τέσσερα κρούσματα, εκ των οποίων τα τρία αφορούν ποδοσφαιριστές (ο τέταρτος είναι μέλος του σταφ).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ανακοινώσει 9 κρούσματα, ο Ιωνικός 2, ο Αστέρας Τρίπολης 5, ο ΟΦΗ 2, ο Απόλλων Σμύρνης 5, ο ΠΑΟΚ 4, ο Παναιτωλικός 4, ο Παναθηναϊκός 1, ο Αρης 3 και ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει γνωστό ότι ποδοσφαιριστής του ή άλλο μέλος της ομάδας έχει προσβληθεί, αν εξαιρεθούν οι Κούντε και Ροντρίγκες που βρέθηκαν θετικοί αφότου ήταν ήδη ενσωματωμένοι στις εθνικές τους. Η Λαμία από την άλλη δεν έχει κάνει γνωστό κάποιο θετικό κρούσμα, όπως αναφέρει το gazzetta.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X