
Ανεστάλη ο λογαριασμός του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο Twitter λίγες εβδομάδες μετά το «ντου» της Σάσας Σταμάτη σε θεατρική του παράσταση. Όποιος χρήστης προσπαθεί να δει τις αναρτήσεις του γνωστού καλλιτέχνη, βλέπει μήνυμα ότι ο λογαριασμός έχει ανασταλεί.
Θυμίζουμε ότι πριν λίγες εβδομάδες η Σάσα Σταμάτη, δημοσιογράφος, όρμηξε στη σκηνή μαζί με μπράβους και επιχείρησε να διακόψει την παράσταση μόλις ο Ζαραλίκος σατίρισε τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Μάλιστα, πάνω στην ένταση, η Σταμάτη ακούγεται να λέει στον Ζαραλίκο ότι είναι φίλος του Μελισσανίδη και γι αυτό δε λέει τίποτα στην παράσταση για τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ.
Το «ντου» της δημοσιογράφου προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις στην κοινή γνώμη. Έφτασε μάλιστα μέχρη τη Βουλή μετά από ερώτηση που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News
- ΑΕΚ σημαίνει enwsi.gr και Ενωση σημαίνει επιτυχίες για την ΑΕΚ
- ΑΕΚ: Τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού στα Σπάτα!
- «Η Παλμέιρας ζήτησε την επέκταση του δανεισμού του Μπαρμπόσα»
- ΑΕΚ: Φίλαθλος αγόρασε 100 εισιτήρια διαρκείας για ανέργους και φοιτητές
- Στοίχημα: Οι καλύτερες προτάσεις εδώ, στο betone

Επίσημα στην Τότεναμ ο Ριτσάρλισον

Ανακοίνωσε Λυκογιάννη η Μπολόνια

ΑΕΚ: Συνεργασία με την εταιρεία «Γκορκόλης»

Αυτό που έγινε τον Γενάρη με ΑΕΚ και Γκατσίνοβιτς…

Μπαίνει το ημιαυτόματο οφσάιντ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ