Αγιος Παντελεήμονας: Αίσιο τέλος στην ομηρία - Συνελήφθη ο δράστης (VIDEO)

Αγιος Παντελεήμονας: Αίσιο τέλος στην ομηρία - Συνελήφθη ο δράστης (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνελήφθη λίγο πριν τις 20:00 ο 34χρονος άνδρας που απειλούσε να σκοτώσει την πρώην σύντροφό του και να προκαλέσει έκρηξη σε πολυκατοικία στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η ομηρία διήρκεσε περίπου τρεις ώρες. Ο άνδρας, αιγυπτιακής καταγωγής, νωρίτερα και με την απειλή μαχαιριού ανάγκασε την πρώην σύντροφό του, βουλγαρικής καταγωγής, να τον ακολουθήσει από το σπίτι της, στο Γαλάτσι, στο δικό του, στην οδό Αλκιβιάδου 55 στον Άγιο Παντελεήμονα.

Κρατώντας μια φιάλη υγραερίου, απειλούσε να προκαλέσει επίσης έκρηξη στην πολυκατοικία, η οποία εκκενώθηκε από τις αρχές. Οι άνδρες των ΕΚΑΜ, όταν διαπιστώθηκε ότι ο Αιγύπτιος δεν επρόκειτο να παραδοθεί, παραβίασαν την πόρτα και τον συνέλαβαν, αιφνιδιάζοντάς τον και πριν προλάβει να κάνει τις απειλές του πραγματικότητα.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα .Η πολυκατοικία βρίσκεται στην οδό Αλκιβιάδου 55, κοντά στην πλατεία Βικτωρίας. Σε ετοιμότητα βρισκόταν η Πυροσβεστική ενώ στην επιχείρηση συμμετείχε και διαπραγματευτής της αστυνομίας.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X