Ομηρία στην Αθήνα: Εκκενώθηκε η πολυκατοικία στον Αγιο Παντελεήμονα

Ομηρία στην Αθήνα: Εκκενώθηκε η πολυκατοικία στον Αγιο Παντελεήμονα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση που έχει στηθεί στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου στην οδό Αλκιβιάδου ένας άνδρας – αιγυπτιακής καταγωγής σύμφωνα με πληροφορίες – κρατά όμηρο την – επίσης αλλοδαπή (φέρεται να είναι από τη Βουλγαρία) – σύντροφό του και απειλεί να τινάξει το κτήριο στον αέρα με τη χρήση μιας φιάλης υγραερίου που έχει στην κατοχή του.

Στο σημείο έχει φτάσει διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ., δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μάλιστα, υπό τον φόβο να εκτραχυνθεί η κατάσταση και να υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες, οι Αρχές προχώρησαν στην εκκένωση της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας άρπαξε τη γυναίκα από το σπίτι της στο Γαλάτσι και με την απειλή μαχαιριού την οδήγησε ως το κέντρο της Αθήνας και την πολυκατοικία όπου είναι σε εξέλιξη η ομηρία.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X