Θα περάσει η ΑΕΚ μια φορά πάνω από τον πήχη;

Θα περάσει η ΑΕΚ μια φορά πάνω από τον πήχη;
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης γράφει για το ξεκίνημα της ΑΕΚ στο 2022

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 2021 έκλεισε χάλια αγωνιστικά για την ΑΕΚ. ΟΦΗ, Κηφισιά, ακόμη και η ΑΕΚ Β΄έκανε τη πρώτη της ήττα. Αποδεκατισμένη βέβαια και με το ζόρι. Για τη καραντίνα λόγω επαφών με κρούσματα, δε λέμε κάτι, έχουν όλοι θέματα με αυτό και θα είναι από τους παράγοντες που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τι θα δούμε στα μεγάλα ματς τον Γενάρη. Έξω-αγωνιστικός, αλλά αναπόφευκτος, καθώς φαίνεται.

Ορισμένοι μετά τη κλήρωση με τον ΠΑΟΚ και τη προοπτική μετά του ΟΣΦΠ αν περάσει η ΑΕΚ, έχουν βιαστεί μάλλον χαιρέκακα να μιλήσουν για σεζόν που τελειώνει πρόωρα για την Ένωση. Καθαρά αγωνιστικά, μπορεί να έχει και λογική αυτό που λένε. Οι αδυναμίες που έχει εμφανίσει η ομάδα και τονίζονται πολύ από τη στιγμή που δουλεύει με ξεκάθαρο πλάνο από τον προπονητή της, που απαιτεί συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, μόνο αν είσαι παράλογος δε σε ανησυχούν ενόψει του προγράμματος που έρχεται.

Δείτε περισσότερα για το ξεκίνημα της ΑΕΚ στο 2022.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X