Premier League: Νίκη με ανατροπή και την βοήθεια του VAR για την Μάντσεστερ Σίτι (1-2) στην έδρα της Αρσεναλ (VIDEO)

Premier League: Νίκη με ανατροπή και την βοήθεια του VAR για την Μάντσεστερ Σίτι (1-2) στην έδρα της Αρσεναλ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Αρσεναλ αλλά με την βοήθεια του VAR έκανε την ανατροπή και πήρε το ντέρμπι με 2-1.

Η ομάδα του νοσούντος από κορωνοϊό Μικέλ Αρτέτα θέλησε από την αρχή να αποδείξει στην Μάντσεστερ Σίτι πως δεν θα… πέσει εύκολα. Οι «κανονιέρηδες» πραγματοποιώντας εκπληκτικό ξεκίνημα έγιναν απειλητικοί και για χιλιοστά δεν πήραν το πέναλτι στο 10ο λεπτό, με τον Έντερσον να βρίσκει τόσο – όσο θα έπρεπε τη μπάλα και τους διαιτητή και VAR να μην καταλογίζουν κάτι και το παιχνίδι να συνεχίζεται.

Η πίεση της Άρσεναλ, όμως, από τότε έγινε ακόμα μεγαλύτερη, με συνέπεια να πάρει αυτό που δικαιούταν. Στο 31ο λεπτό, οι Τίρνι και Σακά συνεργάστηκαν για το πρώτο γκολ της χρονιάς στην Premier League, με τον τελευταίο με πολύ ωραίο πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος.


Στην επανάληψη οι «πολίτες» μπήκαν πιο δυνατά, θέλοντας να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. Στο 55ο λεπτό, μάλιστα, μετά από ένα ανόητο μαρκάρισμα του Τσάκα στον Μπερνάρντο Σίλβα, οι παίκτες του Γκουαρντιόλα βρήκαν την ευκαιρία από τα έντεκα βήματα με τον Μάχρεζ να ισοφαρίσουν, με τον Αλγερινό να μην αστοχεί.


Από την ισοφάριση και μετά, τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως οι «κανονιέρηδες» φαντάζονταν… Αρχικά, έχασαν διπλή ευκαιρία να πάρουν ξανά το προβάδισμα πρώτα με τη λάθος επιστροφή του Λαπόρτ, την οποία έσωσε ο Άκε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος και έπειτα με τον Μαρτινέλι ο οποίος προ κενής εστίας είδε το σουτ του να καταλήγει στο δοκάρι.

Στη συνέχεια, οι Λονδρέζοι είδαν τον Γκάμπριελ να δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα και ν’ αποχωρεί από το παιχνίδι, αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα.


Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ρόδρι μετά από συνεχόμενες κόντρες στην περιοχή της Αρσεναλ, η οποία πάλευε με παίκτη λιγότερο να κρατήσει τον βαθμό της ισοπαλίας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X