Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δύο ομάδες, πέντε προπονητές, δεν είμαστε χαρούμενοι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» (ΦΩΤΟ)

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δύο ομάδες, πέντε προπονητές, δεν είμαστε χαρούμενοι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνοντας τον απολογισμό του για το έτος που έφυγε τονίζει πως αυτό που του έμεινε ως αρνητικό είναι η πορεία της Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στέλνει μήνυμα προς τους οπαδούς για καλύτερη συνέχεια το 2022.

«Δεν ήταν εύκολο έτος παρά τα 47 γκολ που πέτυχα σε όλες τις διοργανώσεις.

Δuο διαφορετικές ομάδες, πέντε διαφορετικοί προπονητές. Μια τελική φάση Euro με την εθνική ομάδα και η πρόκριση που απομένει για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στη Γιουβέντους είμαι περήφανος που κατέκτησα το Κύπελλο και το Super Cup και έγινα ο κορυφαίος σκόρερ της Serie A. Με την Πορτογαλία έγινα ο τοπ σκόρερ του Euro και η επιστροφή μου στην Γιουνάιτεντ αναμφίβολα είναι από τις πιο σπουδαίες στιγμές ολόκληρης της καριέρας μου.

Δεν είμαι όμως χαρούμενος με όσα έχουμε κάνει μέχρι στιγμής και κανείς στην ομάδα δεν είναι. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, να παίξουμε καλύτερα και να δείξουμε στο γήπεδο πως μπορούμε να είμαστε πολύ πιο καλοί.

Ας κάνουμε την αλλαγή του έτους το σημείο της αλλαγής της σεζόν. Ας αγκαλιάσουμε το 2022 με καλύτερη ψυχολογία και πιο δυνατή πνευματική κατάσταση. Ας προσπαθήσουμε να φτάσουμε στ’ αστέρια και να επαναφέρουμε την Γιουνάιτεντ εκεί που της αξίζει. Στηριζόμαστε πολύ σε εσάς, τους οπαδούς μας».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X