Πετρούνιας: «Εγραφαν κατάρες για τα παιδιά μου» (VIDEO)

Πετρούνιας: «Εγραφαν κατάρες για τα παιδιά μου» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας τοποθετήθηκε, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 για τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει δήλωσή του για το κίνημα #metoo, αποδίδοντάς την σε «λάθος διατύπωση», ενώ πρόσθεσε πως «έγραφαν κατάρες για τα παιδιά μου, ενός και δύο χρονών».

Ο Πετρούνιας μίλησε αρχικά για τους Αγώνες στο Τόκιο και το μετάλλιο που πήρε. «Εγώ πήγα στο Τόκιο πολύ αργά, τέσσερις μέρες πριν τον προκριματικό, στη Βραζιλία είχαμε πάει δέκα μέρες νωρίτερα για να φανταστείτε. Επίσης οι κρίκοι και τα στρώματα είναι διαφορετικά, δεν είναι όλα τα ίδια. Συν ότι λόγω των προκριματικών εγώ είχα δώσει πολλούς αγώνες παραπάνω. Πάνω στους κρίκους, έκανε ένα λάθος, με πήρε λίγο πίσω και έφυγα νωρίτερα, αυτά είναι τεχνικά θέματα και στην προσγείωση έφυγα λίγο μπροστά. Κατάλαβα και εγώ τότε πως δεν θα έπαιρνα το χρυσό και φυσικά στεναχωρήθηκα».


Για τους επόμενους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι, ανέφερε: «Ναι, σίγουρα μπορώ να πάρω μετάλλιο στο Παρίσι. Δεν ξέρω αν εκεί θα είναι ο τελευταίος μου αγώνας. Δεν ξέρω πότε θα σταματήσω, δεν θέλω να φτάσω σαράντα χρονών αλλά δεν ξέρω. Θα σταματήσω όταν αρχίσω να χάνω καθώς έχω συνηθίσει να κερδίζω και το ίδιο αισθάνεται και η ομάδα μου».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X