Formula 1: Οπαδοί του Χάμιλτον μαζεύουν υπογραφές για να ακυρωθεί ο τίτλος του Φερστάπεν

Formula 1: Οπαδοί του Χάμιλτον μαζεύουν υπογραφές για να ακυρωθεί ο τίτλος του Φερστάπεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν στην Formula 1 μπορεί να έχει ολοκληρωθεί εδώ και μερικές εβδομάδες, αλλά υπάρχουν ακόμη έντονες αντιδράσεις από αρκετούς, θεωρώντας πως αυτό το φοβερό και δραματικό φινάλε δεν ήταν δίκαιο.

Οι άνθρωποι της Mercedes έχουν εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά τους ανοιχτά το τελευταίο διάστημα, με τον Τότο Βολφ να είναι ο πρωτοστάτης στις διαμαρτυρίες και γενικότερα να βγαίνει μια δυσαρέσκεια.

Τώρα, ήρθαν οι οπαδοί του Χάμιλτον να εκφράσουν τη δικιά του δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία. Συγκεκριμένα, μέσω ιστοσελίδας έχουν βάλει στόχο να συγκεντρώσουν 75 χιλιάδες υπογραφές ώστε να ακυρωθεί το αποτέλεσμα του τελευταίου Γκραν Πρι της χρονιάς στο Άμπου Ντάμπι που στέρησε τον τίτλο στον Βρετανό πιλότο και το έδωσε στον Μαξ Φερστάπεν.

Ήδη οι υπογραφές είναι περισσότερες από 50 χιλιάδες, με τον στόχο να… πλησιάζει. Χωρίς φυσικά να σημαίνει πως θα καταφέρουν να ανατρέψουν το τελικό αποτέλεσμα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X