Μπαλωμένος: «Σπουδαία εμπειρία για τα παιδιά το τουρνουά στο Βελιγράδι»

ΑΕΚ: Πολύτιμες εμπειρίες για τους παίδες του χάντμπολ στο Βελιγράδι (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τι ανέφερε ο προπονητής των Παίδων χάντμπολ της ΑΕΚ για την συμμετοχή στο τουρνουά στη Σερβία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η παιδική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ πήρε μέρος σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά στο Βελιγράδι αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Σπύρος Μπαλωμένος μίλησε στο aek.gr για αυτή την σημαντική εμπειρία αλλά και τα οφέλη που αποκόμισαν οι παίκτες του: «Ήταν μία σπουδαία εμπειρία για τα παιδιά αυτό το ταξίδι και αυτό το τουρνουά. Αντιμετωπίσαμε αντιπάλους που έχουν αθλητές 1 χρόνο μεγαλύτερους ηλικιακά. Η οποιαδήποτε επαφή και αγωνιστική δράση σε τουρνουά με τέτοιες δυσκολίες είναι διδακτική και προσδίδει ποιότητα στην ομάδα και την κάνει πιο ανταγωνιστική. Θεωρώ ότι όλη αυτή η γνώση που αποκόμισαν δίνει αυτοπεποίθηση και είναι χρήσιμη για τη συνέχεια. Θέλουμε τέτοια τουρνουά, καθώς δίνεται κίνητρο στους αθλητές και γνωρίζουν πόση δουλειά χρειάζεται για να είναι στο υψηλό επίπεδο. Θέλουμε να έχουμε επαφή με δυνατούς αντιπάλους και όσο το δυνατόν περισσότερες φορές, καθώς το feedback που λαμβάνουν τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό».

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X