Premier League: Εύκολη νίκη για την Γιουνάιτεντ (3-1) επί της Μπέρνλι (VIDEO)

Premier League: Εύκολη νίκη για την Γιουνάιτεντ (3-1) επί της Μπέρνλι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χάρη σε ένα γκολ και μια ασίστ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-1 της Μπέρνλι εντός έδρας, κλείνοντας με νίκη το 2021.


Το 2021 έκλεισε για την Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ και το 2022 θα τη βρει στην 6η θέση στο -4 από την τετράδα με παιχνίδι λιγότερο από την Άρσεναλ. Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είχε πρόβλημα κόντρα στην Μπέρνλι και με 3 γκολ στο πρώτο μέρος «καθάρισε» το σημαντικό τρίποντο.


Οι κόκκινοι διάβολοι για ένα ημίχρονο έκαναν ότι ήθελαν την Μπέρνλι και με τρία γκολ μέχρι το 35ο λεπτό, έκλεισαν το 2021 με έναν καλό τρόπο δείχνοντας έτοιμοι για το 2022 που έρχεται. Μόλις στο 5′ ο CR έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 1-0 όταν βρέθηκε απέναντι από τον Χένεσι αλλά πλάσαρε ψηλά άουτ, ωστόσο ο Πορτογάλος είχε ασίστ τρία λεπτά μετά. Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ ο Τζέιντον Σάντσο πέτυχε το 2ο τέρμα του με τους κόκκινους με ωραίο πλασέ μετά από ατομική προσπάθεια.


Ο Κριστιάνο δε θα μπορούσε να λείπει και να μην πει… καλές γιορτές στο κατάμεστο Ολντ Τράφορντ, μετά από σουτ του Σκωτσέζου μέσου, ο CR, σε κενό τέρμα έγραψε το 3-0 και έφτασε τα 92 γκολ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ μία μέρα πριν τα γενέθλια του Σερ Άλεξ. Πριν το τέλος του ημιχρόνου η Μπέρνλι μείωσε σε 3-1 με ωραία προσπάθεια από τον Λένον.

Στην επανάληψη η Γιουνάιτεντ είχε την κατοχή και κάποιες ευκαιρίες, όμως ο ρυθμός έπεσε αισθητά από το πρώτο μέρος αφού οι γηπεδούχοι έκαναν ουσιαστικά διαχείρηση εν όψει και του δύσκολου παιχνιδιού με τη Γουλβς την Δευτέρα και το 3-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Μος στο βροχερό Μάντστεστερ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X